directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 10:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Madí es mostra disposat a tornar a negociar el cara a cara tot i el 'numeret' del PSC

Considera que els socialistes s'han agafat a les declaracions de Felip Puig amb 'ganes d'agafar-s'hi' perquè no els convé

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El cap de campanya de CiU, David Madí, ha mostrat aquest dijous la seva predisposició a tornar a obrir la negociació sense condicions i partint de zero per al debat cara a cara entre els candidats a la presidència de la Generalitat per CiU i PSC, Artur Mas i José Montilla. Madí ho ha afirmat en declaracions a RAC1, després que els socialistes van trencar les converses arran de les declaracions de Felip Puig en què considerava un 'insult a la intel·ligència' que el PSC exigís un cara a cara en castellà. Madí ha revelat que el PSC exigia que es fes en castellà el primer dels dos cara a cara, i ha negat que CiU exigís eliminar el debat a sis, que ha assegurat que es farà el 14 de novembre a TV3.

Comparteix
   


Etiquetes
El cap de campanya de CiU ha criticat el 'numeret' del PSC aixecant-se de la taula de negociació 'agafant-se a unes declaracions' de Felip Puig amb 'ganes d'agafar-s'hi'. De fet, Madí ha recordat que es repeteix una vegada més el debat en els mateixos termes: 'Tinc una sensació de de ja vu. Ja ho he viscut en altres campanyes, particularment el 2006'.

Per Madí, 'això ja no dóna gaire més de si. S'han trencat les negociacions i hi ha poca cosa més a dir'. Ha assegurat que a CiU li agradaria que hi hagués el debat, però també s'ha mostrat convençut que 'trencar les negociacions porta a creure que senzillament no els convé, no ho volen i estan fent una obra de teatre'.

El PSC exigia el primer cara a cara, inèdit a Catalunya, en castellà

Després de revelar que el PSC exigia que es fes en castellà el primer dels dos cara a cara, ha afirmat que a CiU 'no li interessa, ni creu que sigui responsable ni sensat atiar un conflicte lingüístic inexistent', de manera que no pensen entrar-hi. Per ell, el PSC ha demostrat una 'falta de sensibilitat' catalanista exigint que el primer dels dos cara a cara inèdits a Catalunya sigui en castellà. 'Res és insalvable ni volem atiar aquest problema' ha dit, si bé ha considerat que 'com a mínim, que això vingui del president de la Generalitat és una falta de sensibilitat'.

'Si es volen tornar a asseure a la taula ja ens ho explicaran, sense condicions, partint de zero, i per nosaltres no quedarà'. 'El que hi ha és una posició bastant intransigent perquè s'acabi no produint aquest debat', ha asseverat.

Nega que CiU s'hagi oposat al debat a sis

També, Madí ha considerat que si bé Felip Puig 'és possible' que s'hagi 'equivocat per les formes', és cert que 'diu una cosa que molta gent acaba pensant'. També, ha afirmat que és 'absolutament incert' que CiU hagi exigit l'eliminació del debat a sis, com ha assegurat el cap de campanya del PSC, Jaume Collboni. La mostra que és fals, segons Madí, és que el debat a sis, que 'naturalment s'ha de fer', ja té data i cadena: el 14 de novembre a TV3.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Nimfa fletxa Lanós
14 d'octubre de 2010, 22.15 h

Ara ve quan al" lumeneres" del Madí, se li acudeix fer un debat amb ulleres i un altra amb ulleres de sol. Un amb tanga i l'altra amb calçotets llargs.....i vinga embolicar....i vinga parlar només d'aquests dos inútils que ens volen manar.
Madí, ala madí...ala madí, pensa't-en una altra, que això de l'idioma ja no cola.
Que hi ha més candidats! Collons! I fins i tot n'hi ha algun que és independentista de veritat i que no està involucrat en requalificacions i als xanxullos a les cort... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
ARA, ERC fletxa Terrassa
14 d'octubre de 2010, 18.21 h

No els hi fem el joc companys..!!. ja tenen prou al seu servei tot l'aparell propagandístic de La CIUGUARDIA i el PSCRIODICO de cada dia que no paren de parlar.ne del cara a cara entre els dos màxims cares dures de Catalunya. Montilla i Mas son les diferents cares de la mateixa moneda falsa i unionista que pretén lligar-nos a Espanya pels propers 35 anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
andreu fletxa valls
14 d'octubre de 2010, 17.58 h

Amb aquest crack d'en MADÍ negociant l'únic que pot fer es que Mas perdi les eleccions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
14 d'octubre de 2010, 16.00 h

Estem farts de les disputes a dins del partit únic, el PSCiU. Com les del PPSOE al País Valencià o Balears. Són tan falses i insubstancials com les disputes entre Tip i Coll. Són tan iguals a la llarga com els Hernàndez i Fernàndez de Tintin. Són dues cares de la mateixa moneda que ara ens tenen entretinguts amb esta discussió falsa.

Ara toca o Independència o Espanya autonòmica.

O Esquerra o Espanya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.