directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els socialistes de Tarragona postposen el cessament de la regidora de la CUP Laia Estrada

Ballesteros dóna a la 'cupaire' un termini de 15 dies per presentar al·legacions i documentació per defensar-se

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | L'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, s'ha fet enrere a l'hora de demanar el cessament de la regidora de la CUP Laia Estrada. 
Imatge de la regidora de la CUP Tarragona Laia Estrada en roda de premsa
Imatge de la regidora de la CUP Tarragona Laia Estrada en roda de premsa
© @CUPTarragona

Comparteix
   


Etiquetes
El govern municipal havia inclòs per aquest dilluns un punt en l'ordre del dia per tal de dur a terme aquesta acció. Finalment però, Ballesteros ha anunciat durant el ple que aquest punt quedava ajornat.
 
L'alcalde de la ciutat ho ha justificat al·legant que es dóna a la regidora de la formació anticapitalista un termini de 15 dies per tal que pugui presentar les seves al·legacions i pugui aportar la documentació necessària que consideri per tal de defensar-se de la proposta de cessament que té sobre la taula. 

Cas Bershka
 
Estrada, va ser condemnada fa unes setmanes a tres mesos de presó per l'Audiència de Tarragona per delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat per una acció que va tenir lloc el primer dia de rebaixes del mes de gener del 2009 a la Rambla Nova.

L'acció que es duia a terme, posteriorment coneguda com a Cas Bershka, pretenia assenyalar la pressió estètica com a forma de violència masclista. 
 
L'Ajuntament de Tarragona considera incompatible la sentència d'Estrada amb el fet que sigui regidora del consistori. 
 
"Volem entrar"
 
El ple d'aquest dilluns de l'ajuntament de la ciutat ha estat acompanyat per una concentració de suport a les 13 hores a Laia Estrada, on s'han pogut sentir crits de "volem entrar" i "Ballesteros dimissió", així com cartells de "fora la màfia".

 
En acabar el ple, Estrada ha celebrat que "avui no s'hagin atrevit a fer el que ja fa temps que tenen decidit fer. La seva interpretació de la llei és totalment esbiaixada i feta a mida per als interessos de l'equip de Ballesteros. Avui s'ha demostrat que no ho tenen gens clar".
 
La formació anticapitalista ha comentat a les xarxes socials que "la pressió popular ha fet que Ballesteros hagi fet una passa enrere en la seva ofensiva contra l'alternativa política". També han advertit però "que no s'equivoquin, la mobilització no s'atura!".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
26 de febrer de 2018, 16.33 h

No vull ser una grimpaire botiflera com tu, seria un bon principi de les al·legacions, a veure si capta el capó mercenari dels ocupants desagraïts el missatge.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.