directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 16:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un alcalde socialista denuncia el robatori de documents que relacionaven el PP amb el cas Púnica del seu despatx

Havia d'entregar-los a la Fiscalia Anticorrupció

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció| L'alcalde de Valdemoro (Madrid), el socialista Serafín Faraldos, ha denunciat a la Guàrdia Civil que li haurien robat del seu despatx documents relacionats al cas Púnica abans que pogués entregar-los a la Fiscalia Anticorrupció el passat 13 de febrer, quan havia estat citat per aportar informació sobre el cas. Es tracta d'una trama de corrupció amb Francisco Granados -exnúmero dos del PP a la Comunitat de Madrid, mà dreta d'Esperanza Aguirre- com un dels principals implicats. Faraldos sospita que el robatori hauria estat el cap de setmana del 10 i 11 de febrer. 
 
Francisco Granados, en una imatge d'arxiu
Francisco Granados, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
Segons va avançar 'eldiario.es', entre els documents que haurien robat a Faraldos hi havia la llista de contractes de l'Ajuntament de Valdemoro amb les empreses de la trama Púnica que ell mateix havia confeccionat quan es trobava a l'oposició al consistori. També hi hauria una còpia de l'informe de la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social de Madrid sobre contractes fraudulents de personal del consistori mentre governava el PP i una denúncia al respecte presentada pel Grup Municipal Socialista a la Fiscalia Anticorrupció l'any 2009.
 
Faraldos és alcalde de Valdemoro des del passat juliol, quan va guanyar el consistori a Ciudadanos després d'una moció de censura presentada pels socialistes i que va rebre el suport de Ganemos Valdemoro, Izquierda Unida i els locals Proyecto TUD. L'alcalde taronja, al contrari que Valdemoro, no havia fet res per facilitar la investigació al voltant de la Púnica a la fiscalica Anticorrupció. 

És important destacar que el municipi madrileny va ser usat a gust del Partit Popular durant la trama Púnica i -de fet- fonts municipals asseguren que el 80% de treballadors del consistori han estat contractats per "enxufisme". Alguns fins i tot estan vinculats a investigats i detinguts per la trama de corrupció. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
27 de febrer de 2018, 21.17 h

Es cert. Tenia els documents en un sobre i quan el va obrir es va trobar que els documents havien desaparegut i estava ple de bitllets de 500 euros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de febrer de 2018, 20.28 h

Sembla que al voltant del PP passen cosses curioses. O bé desapareixen les proves per arte de màgia o bé es mor la gent de formes curioses. Però es clar no s'ha de sospitar i per tant no s'investigarà res i si s'investiga i o fa la unitat aquella que fa informes falsos i quan esclata l'escàndol ningú sap res i tampoc hi ha cap mena de responsabilitats .. tenim perfectamen dibuixat l'estat de dret que tan cacareen


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de febrer de 2018, 19.16 h

TURURUT! NINGÚ POT ESCANDALITZAR-SE D'UN ROBATORI QUAN LA FINCA ESPANYA, TÉ GRAN HABILITAT PER TAFUREJAR EL POBLE QUE TRACTA COM A SÚBDITS, I ELS DIU CIUTADANS, COM LA NYEPA DE DIR-SE DEMOCRÀTICA I DE DRET, QUAN ÉS UNA TIRANIA, LA PITJOR, DEIA MONTESQUIEU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.