directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Així defineix Espanya un article d'Euronews

El text assegura que "és una bomba de rellotgeria per Europa"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | El canal de notícies europeu Euronews recull un article de l'economista holandès Vincent Werner on s'argumenten les 5 raons per les quals Espanya "és una bomba de rellotgeria per Europa".
Captura de l'article d''Euronews'
Captura de l'article d''Euronews'

Comparteix
   


Etiquetes
L'article destaca l'atur juvenil com un dels principals problemes. Recull "l'OCDE que el percentatge de joves que no estudien ni treballen és del 26%". Assegura que "durant anys, la gent ha estat parlant d'ells però ningú sembla parlar amb ells. Les seves carreres professionals tendeixen a passar del subsidi de desocupació al subsidi de desocupació". 
 
També comenta que un altre problema és la burocràcia. "Just abans de la introducció de l'euro, el nombre d'empreses públiques a Espanya es va triplicar. Aquestes organitzacions improductives donen feina a milers i milers de persones, costen enormes sumes de diners i obstaculitzen la transparència". A més a més, detalla que "moltes d'aquestes empreses també van ser responsables de gran part del deute que va paralitzar Espanya".

Manca de diàleg
 
Un altre problema que recull l'article són els serveis policials. "A Espanya hi ha més de 15 serveis policials regionals i nacionals i no són eficaços per compartir informació. Els retards en l'intercanvi d'informació sobre les cèl·lules terroristes, per exemple, entre la Guàrdia Civil i les forces policials catalanes (els Mossos d'Esquadra) poden tenir conseqüències devastadores i posar en perill la vida dels ciutadans de la UE".
 
L'autor també es fixa amb el poder judicial. "El govern espanyol i l'aparell judicial estan entrellaçats. Com a resultat, les sentències dictades pels jutges poden ser fàcilment revocades al Tribunal Suprem per protegir els principals polítics i els seus amics. Hi ha nombrosos exemples d'aquesta pràctica".
 
I per acabar, també assenyala la manca de diàleg polític. Constata la incapacitat del govern espanyol per negociar el procés català.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 de març de 2018, 12.18 h

VA TOCAR A GRÀCIA, FOU A VEÏNS DE GRÀCIA QUE ESTAVEN A LA GRAN VIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de març de 2018, 12.17 h

LA DICTADURA DESFERMADA, LA PODEM DEFINIR COM A FEIXISME PUR I DUR, TANMATEIX REPASSAT L'AMISTAT DE FRANCO HITLER, L'ESPANYOL VA AJUDAR-LO AMB LA "DIVISIÓN AZUL" PER AGRAIR A HILER ELS BOMBARDEJOS A POBLACIÓ CIVIL, HI HA MOLTS RECORDS, UN QUE VA TOCAR AL MEU BARRI DE GRÀCIA, FOU EL DE 18 D'ABRIL DE 1938. AMB MORTALDAT IMMENSA, EL 1943, HI HAVI AL PARLAMENT DE CATALUNYA GRAN BANDERES DE CREU GAMMADA, I CORALS, AL PALAU DE LA MÚSICA , CANTANT CANÇONS NAZIS, EXHIBINT-SE AMB LA FALANGE AMB DES... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de març de 2018, 10.47 h

-la gent n'ha parlat, però ningú no hi ha parlat.

No: "ha estat parlant d'ells però ningú sembla parlar amb ells"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.