directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau justifica l'immobilisme de Podem i insta a ''interpel·lar'' un socialisme ''desaparegut''

A més, explica que el Gobierno hauria pressionat perquè s'anul·lessin reunions en el marc del MWC

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| ''A qui hauríem d’interpel·lar tots és el Partit Socialista, que sí que està desaparegut''. Així respon l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la pregunta sobre si és Podem "l’instrument per seduir" la part de la societat espanyola que entén que a Espanya "assistim a un retrocés democràtic i judicial". En una entrevista al diari 'ARA', Colau lamenta que quan els socialistes "han desaparegut, ha sigut per flanquejar el PP".
Ada Colau, en una imatge d'arxiu
Ada Colau, en una imatge d'arxiu
© Núria Julià

Comparteix
   


Etiquetes
Sobre si "és possible recosir el país amb quatre presos polítics", l'alcaldessa preveu que "ha de ser possible"; però "no és fàcil, ni tampoc dic que sigui just". "Si ens quedem paralitzats, denunciant només la repressió però no aconseguim que les nostres institucions estiguin a ple rendiment, qui perd és Catalunya", ha afirmat.
 
Acusada constantment d'equidistant, Colau s'ha defensat definint-se "clarament amb una majoria social de Catalunya que vol recuperar l’autogovern i més autogovern, que vol democràcia, garantir els drets i les llibertats". I afegeix: "hi ha una gran majoria social catalana que vol avançar junta. La via unilateral ha sigut un pas enrere, però som a temps de refer camins i recuperar grans consensos de país". L'alcaldessa ha valorat també la revisió d'estratègia de l'independentisme considerant que "no hi ha hagut realment una rectificació explícita de l’estratègia" i que "encara no està clar quina és la proposta".

Pressions del Gobierno per anul·lar reunions amb l'alcaldessa

Sobre les conseqüències que hauria tingut que Ada Colau no acudís a rebre oficialment (si va anar al sopar) al rei espanyol, Felip VI, en la presentació del Mobile World Congress, ha assegurat que "aquesta setmana tenia reunions -és habitual quan hi ha un esdeveniment internacional- i diverses s’han anul·lat". Explica que "informalment m’ha arribat que hi ha hagut pressions per part del govern de l’Estat".



 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
La dita fletxa Catalana
5 de març de 2018, 13.05 h

diu; Alguns entren llepant, i surten mossegant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
4 de març de 2018, 17.42 h

ELS COMUNS, COLAU I TOTS, IMMERSOS EN LA METONÍMIA, PERÒ, QUE EN LES DEFINICIONS D'AVANÇAR A FAVOR DEL POBLE, TOSTEMPS ES DECANTEN A FAVOR DEL RÈGIM. FENT MAL A LA REPÚBLICA CATALANA, FAN MAL A ESPANYA,, HI HA MOLTS DEMÒCRATES ESPANYOLS MARINALEDA, ES EL PARADIGMA DEL QUE SÓN. . A MADRID A LES CASTELLES ,ETC, EL COMUNEROS DE SEGOVIA, SABEN QUE CATALUNYA, ÉS LA PORTA PER UNA RENOVADA REPÚBLICA ESPANYOLA,,PERÒ ESTINTOLEN LA "FINCA ESPAÑA", MOSTRANT EL GRAN ENGANY QUÈ SÓN PER LES ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOTHING, CATALONIA WILL BE AN INDEPENDENT STATE AND ALBERT BOADELLA IS CRAZY fletxa QUERIDOS NAZIS ESPAÑOLES, PONGO REPUBLICA ESPAÑOA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJO DE TOMARME LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL MARIANO DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
4 de març de 2018, 17.23 h


SI HABIA POCA GENTE ES POR CAUSAS AJENAS AL PATRIOTISMO TABARNÍCOLA .YO MISMO NO HE PODIDO IR A LA MANIFESTACION POR CULPA DE MIS ALMORRANAS QUE ME IMPIDEN CAMINAR.

Y COMO YO, CIENTOS DE MILES, PORQUE LOS PARTIDARIOS DE FRANCO, DEL PP Y DE TABARNIA, YA SABEMOS QUE CON LAS MORCILLAS, SALCHICHAS Y MOJAMAS QUE NOS ZAMPAMOS, EL 99% TENEMOS ALMORRANAS, LO QUE SIGNIFICA QUE SOLO EL 1% HA PODIDO IR A LA MANI, ES DECIR QUE EN REALIDAD SOMOS 100 VECES MÁS DE LO QUE PARECE.

Y 100 VECES MAS QUE 15.00... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
4 de març de 2018, 15.49 h

#1




NAZIUDADANOS i TABARNIA, EL CANCER DE CATALUNYA




15.000 JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS

AIXO QUE ES ? EL 0,000001% ?

ES UN CANCER PER CATALUNYA, PERO NO SERA MAI METASTASIS

SON QUATRE GATS i EL 80% VINGUTS AMB AUTOCAR DE FORA AMB AUTOCAR

i BOCATA PAGATS PER LA GESTA-PP-O



JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS




Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
4 de març de 2018, 15.08 h

¿TANTO MIEDO OS DA TABARNIA QUE NI TAN SIQUIERA OS BURLAIS DE LA MANIFESTACION DE ESTA MAÑANA FRENTE A CASANOVA Y LA PLAZA DE SAN JAIME EN BARCELONA?

¿NO DECIS QUE HAN SIDO CUATRO GATOS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.