directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Montilla desautoritza Ausàs i li dóna instrucció de no col·laborar amb la consulta de Barcelona

Governació havia anunciat poques hores abans que cediria les urnes i oferiria assessorament tècnic als organitzadors

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, José Montilla, ha donat instruccions aquest dijous a la tarda al conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, de no col·laborar en l’organització de la consulta organitzada per la plataforma Barcelona Decideix. A través d'un comunicat emès per Presidència -poques hores després de l'anunci d'Ausàs- s'argumenta que tot i el respecte del president per la 'iniciativa cívica' segons l'ordenament jurídic la consulta 'no pot tenir el suport institucional de la Generalitat'. Ausàs s'havia reunit amb els representants de Barcelona Decideix i s'havia compromès a cedir les urnes i assessorament tècnic.
jordi ausàs, josé montilla
Comparteix
   


Etiquetes
'És el que més s’acosta a un assaig general d’un referèndum institucional a tot el país, entra en plena sintonia amb l’esperit de la Llei de consultes per via de referèndum aprovada aquesta legislatura i és bo que es faci en les millors condicions, amb totes les garanties possibles', afirmava Ausàs després de la reunió.

El Departament de Governació i Administracions Públiques havia posat a disposició de Barcelona Decideix l’Àrea de Processos Electorals per al desenvolupament correcte d’aquesta consulta. Aquesta col·laboració consistia en la cessió d’urnes de votació per a la celebració de la consulta i l’assessorament per part dels experts en organització electoral per garantir el correcte funcionament del dispositiu. S'aclaria a més que cap d’aquests recursos suposen una despesa extraordinària, ja que tots tenen a veure amb l’aprofitament de serveis existents i que aquesta col·laboració i mà estesa a Barcelona Decideix forma part de les tasques habituals de Governació i que s’activen davant la demanda o petició d’una organització que realitza un procés electoral.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
Josep fletxa Vic
16 d'octubre de 2010, 02.08 h

#23 ui si... ja es veu que si que les guanyaran els socialistes!!! hahahahaha, per favor... una mica de pa a l'ull eh!? si és que hi ha personal que es cobreix de gloria només obrint la boca. És l'exemple del Bertran... es passeja per aquí anar fotent la pixaradeta cada dos per tres per intentar minar la moral de la bona gent d'ERC. Doncs molt bé home molt bé... a veure què en traurem de tot plegat finalment, quantes polítques "nacionals" farà l'ex conseller en cap Artur Mas (no se... ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Pau fletxa Cardedeu
15 d'octubre de 2010, 22.27 h

Ja tornen a ser aqui els pudents del Bertran i el floreta??? que plastes que arriben a ser!! Ni Laporta, ni Carretero ni òsties! Aqui només hi ha un partit amb prou entitat i prou valors per a dur-nos cap a la Independència i no és altre que ERC, "que no nos embauquen"!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
15 d'octubre de 2010, 15.53 h

Qui va fotre aquest tio al poder que digui ben clar per què ho va fer ,o que plegui. No volem que ens estafin més! El poble ja va parlar a la manifestació, i encara que els mitjans de comunicació ho estan intentant tapar per què tots estàn sotmèsos a una forta censura. ara mateix Joan Laporta tindria la clau del proper govern de Catalunya. Cal dir que només s'han de donar els números per tal que ni PSC amb ERC i els de les biciletes ni PP amb CIU puguin formar govern de tal manera q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
15 d'octubre de 2010, 14.14 h

Defensors de 7 anys del Tripartit, plegueu


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
ARA, ERC fletxa cap a la INDEPENDÈNCIA ..!!
15 d'octubre de 2010, 13.20 h

Com no podia ser d'altra manera, als unionistes sociates de Catalunya, mostren que la POR es real. El pànic es de dimensions siderals. Ara només fa falta que els socialistes catalans donin el pas endavant i s'escapin de dins la gàbia del socialisme espanyol den Montilla, Corbacho, Tura, Ferran, Borrell i Chacon i es sumin a favor de la independència de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de cal DURAN de LLEIDA.
15 d'octubre de 2010, 13.19 h

Crec que la DRETA i l'ESGLESIA catòlica CATALANA i van ajudar bastant en la seva detenció i deportació a Espanya ho al menys no van moure ni un fil per ha salvar-lo., quant varen tenir oportunitats per poder fer-ho.
Mentre ell va ser President, en canvi varen ser molts els que va ajudar a escapa-se de les mans del terroristes anarquistes i comunistes cap a altres parts del mon.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de cal DURAN de LLEIDA
15 d'octubre de 2010, 13.08 h

les ERECCIONS les guanyà qui te mes TREMPERA i ara com ahir, sempre les tremperes en política, sempre les fa vindre ERC i sense cap mena de COITUS INTERRUPTUS unionista pel mig, ........de la ma socialista convergent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
15 d'octubre de 2010, 13.04 h

Oriol, un consell, no caiguis en provocacions, deixe'ls dir. Nosaltres orelles sordes. Ja ho saben prou bé ells quina mena de sang els corre per les venes. Sang fascista fins l'última gota. 20 milions de morts, un del més grans genocidis fets per ecspanya en la conquesta d'amèrica. I encara no han demanat perdó. Milesr d'assassinats a terra nostra, fins i tot, el primer president democràtic assassinat en tot el món, va morir a mans dels ecspanyols, ells van assassinar a Companys. I encar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Santi Vidal fletxa Barcelona
15 d'octubre de 2010, 13.03 h

És una llàstima que SuperMontilla no sigui també superdemòcrata i no permeti la més bàsica de les lleis democràtiques : consultar al poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Evarist fletxa La Serra
15 d'octubre de 2010, 12.58 h

Les eleccions les guanyaran els socialistes, ja ho veureu!, llavors caldrà preguntar-se qui els hi va obrir la porta!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.