directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ajuntaments 67M€ en forma de recursos tècnics i econòmics

L’any passat es van tramitar més de 16.000 sol·licituds de més de 350 governs locals

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | La Diputació de Barcelona, a través del Catàleg de Serveis del 2018, posa a l’abast dels ajuntaments més de 67 milions d’euros en forma de recursos tècnics i econòmics per ajudar en la rehabilitació d’habitatges, programes per fomentar la igualtat d’oportunitats laborals, suport als projectes culturals i esportius o plans de seguretat local. Aquests són només quatre exemples dels recursos que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels ajuntaments i dels consells comarcals per a que puguin garantir la cohesió social i l’atenció a les persones de tots els municipis de la demarcació. 

Comparteix
   


Etiquetes
En total, per aquest 2018, el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona aplega 259 recursos, que poden ser tècnics, econòmics o materials. Amb una dotació de 67,6 milions d’euros, augmenta el pressupost d’un 10% respecte l’any passat i d’un 24% des de l’inici del mandat. 
 
En connexió amb el Pla d’Actuació de Mandat 2016-2019 de la Diputació de Barcelona, el Catàleg continua apostant per millorar la qualitat de vida dels ciutadans, amb projectes com els relacionats amb el control sanitari de l’aigua de consum humà, la vigilància i control d’establiments alimentaris i, la seguretat i salubritat a les platges.
Així mateix, en l’àmbit cultural i educatiu, es promou l’exposició itinerant “Escoles d’altres mons”, la digitalització i difusió dels fons locals i patrimonials i, les activitats de la Xarxa de Museus Locals i les culturals de les festes majors de la demarcació. 
 
El Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona ajuda els governs locals a dur a terme actuacions de promoció i senyalització turística, a més d’accions de foment dels mercats municipals i d’impulsar la integració sociolaboral de persones amb malalties mentals.
També es promou, un any més, el Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH), la detecció d’habitatges desocupats i, la reforma, condicionament i rehabilitació d’habitatges municipals o cedits.
 
El Catàleg de serveis que promou la Diputació de Barcelona forma part del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019". També integren el Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019" les Meses de concertació (espais entre els representants de la Diputació i dels governs locals, en els quals es contrasten les necessitats i es preacorden les actuacions del mandat i els recursos), i els programes complementaris.
 
Aquesta oferta de la Diputació també inclou una selecció de recursos específics per als municipis de fins a 1.000 habitants, amb la voluntat d’assegurar la implantació de totes les polítiques i serveis en igualtat de condicions al conjunt de la demarcació.
 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.