directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera s'atribueix els èxits del 8-M proclamant Ciudadanos ''líders'' del debat transversal feminista

Les contradiccions del dirigent taronja abans i després d'una jornada històrica

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

M.B| Un llacet lila a l'americana a darrera hora. Aquest és el gest de suport que va tenir ahir el líder de Ciudadanos, Albert Rivera,  cap a un dia de mobilització històric: la primera vaga feminista que es feia a l'Estat espanyol, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es feia sense el suport de la formació. Però la jornada va ser un èxit i, ara, Rivera només té bones paraules per una jornada que -avui sí- considera "històrica". Segons ell, que -tot i que va anar suavitzant la seva postura a mesura que s'apropava la data- representa l'únic partit que juntament amb el PP no va secundar la vaga, el 8-M va ser un "èxit de tots".  
Rivera, en una imatge d'arxiu
Rivera, en una imatge d'arxiu
© Roger Pi de Cabanyes

Comparteix
   


Etiquetes
Aquest matí, Rivera s'ha atrevit fins i tot a proclamar-se líder del moviment, assegurant que a Ciudadanos estan "encantats de liderar aquest discurs i aquest debat programàtic". Tot i no haver-se diferenciat C's en cap moment de les negatives del Gobierno de recolzar la jornada, ell ha aprofitat l'oportunitat per desviar l'atenció a Mariano Rajoy: "Per posar la cirereta a aquesta mobilització, seria molt bo que els pressupostos generals de l'estat portessin més permisos de paternitat i suport a l'educació infantil. Aquesta serà una de les exigències de Ciutadans perquè hi hagi pressupostos", ha dit per carregar contra la resta de partits que -en més o menys mesura- sí van donar suport a la vaga feminista d'ahir.  "Si el PSOE o Podemos bloquegen els pressupostos, en definitiva, estaran bloquejant més permisos de paternitat i més ajudes per a l'educació infantil o conciliació", ha afirmat fent gala d'uns valors que en cap cas han demostrat amb fets. 

I és que l'únic polític pel qual ha tingut felicitacions Albert Rivera és per Mariano Rajoy, a qui ha lloat  per usar també el llacet lila a la roba aquest dijous. Potser perquè -com ell- el líder popular va decidir portar-lo a darrera hora després d'haver rebutjat el PP les mobilitzacions. "Crec que el Govern en algun moment es pot haver equivocat minimitzant el que passa però en tot cas com més siguem millor. És a dir, benvingut, ja sigui a última hora o en qualsevol moment", ha dit Rivera. De les equivocacions de C's, ni una paraula tot i que les declaracions dels dirigents de la formació taronja siguin absolutament contradictòries abans i després dels èxits del 8-M: "crec que el que ahir va demostrar aquesta manifestació és que el moviment feminista no és només una causa d'una ideologia", ha dit Rivera després que el seu partit hagués intentat vincular la manifestació amb la CUP per justificar el seu rebuig a la causa. 

Sobre si anirà o no a la manifestació del proper 8 de març, Rivera no s'ha dignat ni tan sols a aclarir-ho. Ha deixat la pregunta de la premsa a l'aire perquè tenia "molta pressa" o -potser- perquè encara no sap si abandonar el barco.
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Fd'A. fletxa Calders
10 de març de 2018, 12.46 h

Rivera, com sempre: arribista, aprofitat i mentider.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
somhi fletxa carretera i manta
10 de març de 2018, 10.50 h

Ai, petit Rivereta, no te les donis de llest, que quan els españols et coneguin millor el tipus de pasta que estas fet, farcit i podrit de fongs falangistes, cauras com una pedra dins del mar, i fins a tocar el fons. Com més corris més ràpid et veurem com t´inundes. Vinga, vinga, prem l´accelerador, que els vóltors ja es despacienten.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de març de 2018, 18.25 h

SI els espanyols es refien d'aquest mamalló, perque els tregui del desatre PePero, que pensin una mica i veuran que son encara més de dretes (extrema dreta) i que per seguir amb la corrupció, ja n'estan assabentats. O sigui... más de lo mismo. I els PSOECS esperant que els hi baixi alguna dàdiva sense fer res més que aplaudir-los i fer de comparses acceptant-ho tot com votar Rajoy (No es NO, i l'aplicació del 155). I els politics, a on son ??? Ja no demano l'honradesa perque hauria de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.