directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un conseller municipal de C's celebra el 8-M agraint que ''les dones ho aguanten i ho suporten tot''

Pedro Miret Betanzos ha esborrat el tuit en que deia aquestes paraules

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

M.B| "Les dones es mereixen molt més que un dia, es mereixen tot el nostre respecte i reconeixement". Començava bé el conseller del Grup Municipal de Ciutadans al districte de Sarrià-Sant Gervasi amb el seu missatge a Twitter pel Dia Internacional de la Dona, però ràpidament les seves paraules van deixar entreveure de quin peu calça.
 
Pedro Miret Betanzos
Pedro Miret Betanzos
© Twitter @PedroMiretBetan

Comparteix
   


Etiquetes
En un intent de netejar la imatge de la formació taronja -que, juntament amb el PP, donava ahir mínim suport a la vaga feminista després d'haver-la rebutjat públicament en multitud d'ocasions-, Pedro Miret Betanzos lloava els rols que, segons ell, juguen les dones a la societat.  "Les dones ho aguanten i ho suporten tot", escrivia en una publicació on feia un repàs de les figures femenines sota la perspectiva que no tenen cap altre objectiu a la vida que complaure els altres. "Les àvies t'ho consenten tot, les mares ho donen tot per tu les filles tenen cura de tu i les amigues t'escolten sempre", continuava el tuit. 

La diputada d'ERC al Parlament, Jenn Díaz, és qui ha desenterrat el tuit de Pedro Miret Betanzos, que havia acabat esborrant de la xarxa social. Amb tot, al Twitter del representant de C's encara queden proves de la manera com concep el moviment feminista, amb un retuit que conté una publicació del director de 'Periodista Digital', Alfonso Rojo López, amb el text "las cachorras de Pablo Iglesias y Monedero siembran el terror a través de sus piquetes femininazis". 





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.