directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'exalcalde del PP que va aconseguir censurar 'Fariña' amenaça Carretero amb un ''tret al cap''

Reconeix que no ha llegit el llibre pel qual ha demandat l'autor

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

M.B|  "Si jo no fos creient i tingués un revòlver buscava al tipus i li pegava un tret al cap. Com es feia abans a l'Oest. No ho faré mai, però ja arriba un moment que et fartes de que algú menteixi. Tot això és mentida". Són paraules de José Alfredo Bea Gondar, l'exalcalde popular d'O Grove (Pontevedra) que va aconseguir que la  justícia espanyola segrestés el llibre 'Fariña'. Ho deia aquest diumenge en una entrevista al suplement ‘Crónica’ de 'El Mundo', on també assegurava que "l'única 'fariña' que conec és la que faig servir per fer bones empanades gallegues". 


 
 
Portada de 'Fariña'
Portada de 'Fariña'

Comparteix
   


Etiquetes
Les seves declaracions han encès la xarxa, ja que molta gent les ha titllat de provocació després que la decisió de la jutgessa Alejandra Pontana de prohibir la impressió i comercialització de nous exemplars de 'Fariña' es considerés censura i una vulneració de drets bàsics en democràcia. Després de demandar a l'autor del llibre, Nacho Carretero, i a l'editorial Libros del KO per vulneració del dret a l'honor ( apareix relacionat amb el narcotràfic a Galícia en la publicació), Bea Gondar admet al diari que ni tan sols s'ha llegit el llibre. 

El mateix pensa de Mariano Rajoy, amb qui diu va tenir bones relacions fins el 1991, quan el jutge Baltasar Garzón va acabar amb la seva carrera política en relacionar-lo amb una partida de dues tones de cocaïna. Bea Gondar va passar aleshores per la presó i -més endavant- hi va tornar en ser relacionat amb un cas de blanqueig de capitals. Segons l'exalcalde del PP (que es vol presentar de nou a les municipals de 2019) la darrera vegada que va saber del president del Gobierno va ser quan va "solucionar" un problema al president. "El germà d'un ajudant de Rajoy havia estat detingut per descarregar coca i va dir que era per a Rajoy", explica. 

Sobre la polèmica entorn la seva persona sorgida el passat 21 de febrer, Bea Gondar es mostra orgullós que els veïns el parin "per fer-se selfies"; tot i que afirma que "allò important no és que et donin suport als tuiters, sinó els jutges". 
 

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.