directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

JxCat no proposa cap altre candidat que no sigui Jordi Sànchez

El partit de Puigdemont també descarta un escenari de repetir eleccions

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Eduard Pujol, portaveu de Junts per Catalunya ha ofert una roda de premsa des de Brussel·les després que tots els diputats d'aquesta formació s'hagin reunit a Brussel·les amb el president Carles Puigdemont i el conseller Lluís Puig. Aquesta és la tercera reunió a Brussel·les de tots els diputats de JxCat a la capital europea i s'han pres dues decisions importants.
Carles Puigdemont, amb els diputats de Junts per Catalunya Eduard Pujol i Laura Borràs
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb els diputats de Junts per Catalunya Eduard Pujol i Laura Borràs en un moment de la reunió del grup parlamentari a Brussel·les
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
No es contempla repetir eleccions
 
Eduard Pujol ha volgut oferir un "missatge de tranquil·litat a tots aquells que estan pendent de les negociacions". A més, ha mostrat que des del seu partit hi ha un convenciment clar: "hi haurà Govern a Catalunya i serem un mirall del 21-D i de l'1-O". En aquest sentit ha explicat que "farem Govern i garantirem la República. Sense Govern no hi ha República i només treballar pel govern no fa República". També assegura que no hi haurà noves eleccions "no és un escenari que hem contemplat perquè hi haurà govern".
 
També ha recordat que és una responsabilitat compartida: "crido a la responsabilitat de tots els que participem en aquest procés de negociació. Nosaltres ens hem mogut tantes vegades com hem pogut i calen esforços de tothom".
 
No hi ha cap altre candidat
 
Un dels temes més esperats era sobre si JxCat oferiria un altre candidat però no ha estat així: "hi ha temps per investir Jordi Sánchez. No podem oblidar el marc legal: hi ha marge per investir-lo". És per aquest motiu que "no s'ha proposat cap altre candidat que no sigui Jordi Sànchez" donant a entendre que esgotaran totes les vies fins a desestimar-lo definitivament.
 
Picada d'ullet a Alemanya
 
Abans de començar la roda de premsa, Eduard Pujol ha fet una picada d'ullet a Alemanya i ha volgut felicitar Angela Merkel per haver aconseguit amb una negociació un pacte per aconseguir la investidura.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
14 de març de 2018, 18.57 h

Jua jua

Lo mismomismo decianque del Puchi

Habia plan B y hay plan C y D


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.