directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Interior posa en risc la seguretat dels ciutadans amb el seu darrer intent de destruir els Mossos

Filtra material confiscat a la policia catalana per la Policia Nacional

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

M.B| Les 395 pàgines del macro-informe policial sobre les 36 caixes de documents confiscats als Mossos d'Esquadra per la Policia Nacional haurien estat filtrades a la premsa pel Ministeri de l'Interior espanyol. Segons una investigació del diari 'Público', ho demostra el fet que "els folis no estan numerats ni segellats pel jutjat corresponent", la qual cosa suposaria que la filtració no hauria vingut de les parts personades en la causa; sinó que s'hauria fet abans de presentar-se als jutjats per part de la Brigada d'Informació de la Prefectura Superior de Policia que el va elaborar. 
juan ignacio zoido, policia, interior
El ministre d'Interior, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
El Ministeri de l'Interior es converteix -doncs- en el darrer responsable que s'hagin filtrat amb els materials requisats als Mossos la descripció o part substancial del contingut de dades confidencials que no tenen res a veure amb la causa que s'investiga a l'Audiència Nacional, el referèndum de l'1-O i la Declaració d'Independència al Parlament el 10-O. L'informe, per començar, seria doncs il·legal en vulnerar la Llei d'enjudiciament criminal, que apunta a l'obligatorietat d'excloure d'oficis, atestats o informes tot allò que no sigui rellevant per a la causa que es jutgi o que sigui susceptible de constituir un nou delicte i, per tant, l'obertura d'una nova causa. 

Amb tot, a l'informe filtrat per Interior hi ha documents que posarien en risc la seguretat de la ciutadania: centenars de justificants de despeses d'investigació policial de 2015 i 2016 o els justificants de desenes de despeses d'agents encoberts el 2014, així com informes confidencials sobre fons reservats el 2014. Segons fonts jurídiques consultades per 'Público', per aquestes raons, l'informe "pot arribar a contaminar la resta de les proves que conté, ja que són inseparables -en aquest document oficial- de les dades que no haurien de figurar perquè estan protegides per drets fonamentals".
 
La investigació de 'Público' conclou amb una frase realment reveladora: "tot indica que el desig de destruir als Mossos d'Esquadra ha anat més enllà que qualsevol consideració de prudència per part de qui sigui que hagi confeccionat i filtrat aquest demolidor informe".
 




 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
15 de març de 2018, 16.19 h

ZOIDO. I TOTA LA GENTUSSA DE LA TIRANIA DEL RÈGIM,, ELS VOLEN DESTRUIR DE L'ABRIL DE 2015, EN L'OPERACIÓ APOLO CARONTE, ELS MOSSOS VAN DESBARATAR ELS ATEMPTATS QUE PREPARAVEN ELS GIHADISTES A SABADELL, LA POLICIA ESPAÑOLA VA AVISAR ALS TERRORISTES QUE ELS MOSSOS LELS SEGUIEN, DENUNCIADA LA POLICIA AMICS DEL GIHADISTES, ELS JUTGE SANTIAGO PEDRAZ VA DESESTIMAR LA DENÚNCIA, DESPRÉS LA GRAN I BONA CONDUCTA EN L'ATEMPTAT DEL 17 D'AGOST, VA ACLABAR D'EMPRENYAR-LOS QUAN ELLS, AMB EL CNI, I L'IMAM... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jerome fletxa Tabarnzanía, capital Farlopolís
15 de març de 2018, 11.59 h

És increïble, primer van posar en perill una vegada a una parella de mossos d'esquadra que estaven infiltrats dins d'una oganització jihadista i ara això.

I després diuen que són una nació forta, que la seva llengua és parlada per 500 milions d'habitants i que tenen presència i bla bla bla bla bla.......tot és mentida, perquè de ser cert no estaríen sempre amb el cagarro al cul de si un territori resulta tenir més presència que el seu país de merda.

Sempre van acomplexats, per ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.