directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'empresari que va guardar paperetes de l'1-O descol·loca el jutge: ''No vaig cobrar per fer-ho''

El director gerent del CTTI i dues càrrecs de Vicepresidència també declaren a Instrucció 13 de Barcelona

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- L'empresari Pau Furriol ha declarat aquest dimecres a la tarda davant del magistrat del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona que no va cobrar res per emmagatzemar milions de paperetes de votació de l'1-O a la nau de Bigues i Riells (Vallès Oriental) que la Guàrdia Civil va escorcollar el 20 de setembre. Furriol ha declarat com a investigat, però només ha respost a la seva defensa. L'empresari ha explicat també que no va rebre cap requeriment judicial per no emmagatzemar les paperetes.
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
A banda de Furriol, també han declarat dues càrrecs de Vicepresidència: l'arquitecta i responsable de projectes territorials, Mercedes Martínez, i la directora de Serveis, Natàlia Garriga, que només han respost als seus advocats. Segons han explicat a l'ACN fonts jurídiques, totes dues han negat haver rebut cap requeriment judicial ni haver disposat de diners públics en favor del referèndum. De fet, Martínez, que va ser fotografiada per la Guàrdia Civil a la nau de Bigues, ha dit que no té firma per disposar de pressupost.
 
L'últim en declarar ha estat el director gerent del CTTI, Joan Angulo, que ha respost a totes les parts excepte a l'acusació popular, sobre el seu paper en la creació de les webs del referèndum.
 
Per al proper 21 de març a la tarda està prevista la declaració de cinc testimonis vinculats a l'empresa postal Unipost, i el 27 de març se'n preveuen més.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
15 de març de 2018, 11.43 h

Han trencat totes les regles democràtiques i, decents, de qualsevol entitat que es preue de democràtica. Ja està clar que, la tan suada "constitució del règim del 78", sols era una manipulació per tal de targiversar la realitat i, les ments més febles, de la ciutadania borbònica. Ja no es molesten en posar-se els guants de seda sobre el puny de ferro franquista, que esgrimeixen. Espere veure prompte, al govern mafiós d'en rajoy, enfront del tribunal de drets humans. Acompanyat per sora... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
llaç groc fletxa AMPÚRIES
15 de març de 2018, 10.47 h

Molts catalans no som com els nazis espaÑols que, abans de fer una feina, exigeixen i asseguren un alt percentatge en negre o en blanc. Aquí, pel nostre país podem treballar i treballem de franc, i això desconcerta als nazis i rates del país veí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.