directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Talegón mostra la seva preocupació pel discurs d'ERC

La periodista no entén les paraules de Rovira on afirma que "si no volem entrades de la Guàrdia Civil i el 155 governant, cal una investidura efectiva"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

@JoanSole_ | Les paraules de la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, on afirmava que per evitar més escenes de la Guardia Civil entrant a les seus dels partits i les entitats sobiranistes calia fer una "investidura efectiva", han rebut una dura rèplica de Beatriz Talegón.
Beatriz Talegón durant un acte amb ERC
Beatriz Talegón durant un acte amb ERC
© ERC Bcn

Comparteix
   


Etiquetes
La periodista madrilenya, que va participar activament en la campanya d'ERC de les eleccions del 21 de desembre, ha lamentat en una piulada les paraules de Rovira retratant el discurs de la republicana: "L'última vegada que va entrar la policia a registrar hi havia govern efectiu a Catalunya. Això significa que si feu govern autonòmic Espanya us deixarà en pau? A vegades ERC té suficient amb ella sola per fer-se mal".
 
La seva reacció és una més de les que es poden trobar on lamenten el to amb el qual ERC està dirigint el pacte d'investidura i la legislatura. Sense anar més lluny, aquest matí el qui fou conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, explicava a l'ACN que cal tenir una "mirada llarga" i que "no podem tenir un país dividit en dos blocs i més quan són meitat i meitat".





COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
17 de març de 2018, 12.09 h

madrid deu desaparéixer amb tot el que representa. Molts madrilenys comencen a ser ciutadans i veure la realitat. Res contra el Madrid ciutadà, ni l'Extremadura antifranquista. Suport a Múrcia pel seu 155 imposat pels ocupants. Compressió sobre les extorsions que, el virrei borbònic, els imposa. Rebuig als hotelers mediocres i llepaculs, vergonya de Murcians decents. La Sra. Beatriz és una mostra, de segur hi ha molta més gent democràtica que desaprova la repressió del règim del 78.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Picassoques fletxa Sant Feliu de Buixalleu
16 de març de 2018, 16.55 h

ERC està desconeguda !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de març de 2018, 16.51 h

MOLT BÉ PER ÑA TELEGON, NOMÉS ACLARIR-LI QUE LA REPÚBLICA CATALANA, LA VOLEN COM A PORTA I PER SOLIDARITAT ENTRE POBLES, PER CREAR L'ÚNICA I VERITABLE UNITAT ENTRE POBLES, VENCENT
DEMOCRÀTICAMENT A LA "FINCA ESPAÑA" DE CRIMINALITAT FUNDACIONAL I GANGSTERISME SIST+EMIC, ELS DEMÒCRATES ESPANYOLS, ANDALUSIA, GRUPS DE MADRID, COMUNEROS . TENEN I TENIM EL PROJECTE DE LA UNITAT DE POBLES I NOM "UNIDAD" I "IGUALDAD" DE LES ELITS..


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.