directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Crisi interna: El sector federalista dels comuns pressiona Domènech

Li exigeixen un debat sobre la posició nacional del partit

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció | Posar fi a "l'ambigüitat" a l'hora de definir el model nacional. Això és el que ha exigit el sector més federalista dels Comuns al seu líder, Xavier Domènech, perquè consideren que és massa condescendent amb el procés català. Una discrepància que podria derivar en una crisi interna al partit només un any després del seu naixement i el fracàs de Catalunya Sí Que Es Pot.
© Mar Martí

Comparteix
   


Etiquetes
Segons publica Nació Digial, aquest sector ha demanat formalment que Catalunya en Comú, que tot just fa un any que va néixer, celebri una "assemblea" específica per abordar el debat sobre el model nacional.
 
Nou membres de la coordinadora del partit han formalitzat aquesta demanda, que l'han fet arribar tant a Domènech com al coordinador d'Organització, Xavier Matilla. Entre els signants hi ha Marc Bertomeu, l'activista Rosa Cañadell o Diosdado Toledano. Tanmateix, han donat suport al manifest l'economista Vicenç Navarro i l'exlíder de Catalunya Sí que es Pot, Lluis Rabell.
 
Demanen que el debat s'afronti després de l'assemblea organitzativa prevista per al 22 d'abril i abans d'encarar la renovació dels òrgans de direcció definitius, que el partit voldria tenir enllestida abans de la tardor, tal com recull el diari citat. 
 
La resposta de la directiva però, ha estat rotunda: "No hi ha cap assemblea programada per debatre l'ideari que es va aprovar no fa ni un any ni la intenció de fer-ho per part d'Organització", ha sentenciat Matilla. Cal recordar que en l'assemblea fundacional ja es va votar una aposta federalista, ara fa un any, i no va prosperar.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
cubata fletxa gin tonic
18 de març de 2018, 20.44 h

#1 borratxo


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICACATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
17 de març de 2018, 12.22 h


HACE CINCO MESES QUE EL PRESIDENTE DE LA GENERAIDAD CATALANA ES M.RAJOY Y LOS NAZIS SIGUEN PELEANDOSE ENTRE ELLOS POR CARGOS, SILLONES, TVEN3 Y NADIE QUIERE INTERIOR


PUCHI, AUN NO HA LLAMADO A LA FAMILIA DE JUNQUERAS


LAS RETRANSMISIONES DESDE EL ALTILLO DE LA CASA DE WATERLOO O ESPAI LLIURE LO LLAMA ENLLOS, SON PATETICAS CON SUS BANDERITAS COMPRADAS DE URGENCIA EN LOS CHINOS

PUIGTONTON YA HA IDO A LA PAPELERA DE LA HISTORIA COMO MASS, SANTI VIDAL, FORCADELL, ROMEVA, JUNQUERAS, ETC ETC

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.