directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Així agraeix Anna Gabriel la solidaritat de 'Madrileños por el derecho a decidir' amb Catalunya

El col·lectiu ha fet un acte de suport als presos polítics

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció | El Teatro del Barrio de Madrid ha estat escenari aquest dissabte d’un nou acte en suport dels presos organitzat pel col·lectiu ‘Madrileños por el derecho a decidir’, que ja va omplir aquest espai el passat 17 de setembre a favor del procés. Han reivindicat l’alliberament de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, cinc mesos després de l’empresonament dels ‘jordis’. Anna Gabriel ha agrait el suport i solidaritat del col·lectiu a través d'un video des de Suissa, on està exiliada. 
L'exdiputada de la CUP ha donat les gràcies a l'entitat pel suport amb Catalunya i ha assegurat que aquesta solidaritat és mútua perquè "hem estat quan ens hem necessitat". 
 
D'altra banda, ha recordat que la construcció de la república catalana es fa des dels llaços fraternals i agraeix que des d'aquest Madrid rebel, antifeixista i d'esquerra es faci un forat a la solidaritat amb Catalunya. "Esperem guanyar", ha reblat Gabriel que ha conclòs amb un contundent "no pasaran".

En l'acte, l'entitat ha criticat el que considera un procés "autoritari, repressiu i centralitzador" de l'Estat a Catalunya i ha demanat la "immediata posada en llibertat dels presos i la fi de la persecució contra els exiliats". "Demanem a l'Estat que posi punt final a la judicialització d'un conflicte polític" ha afirmat la presentadora Pilar Parrilla.


Tanmateix, s’hi ha projectat missatges enregistrats per la dona de Jordi Sànchez, Susanna Barreda  i s’hi ha llegit una carta enviada per Jordi Cuixart des de la presó de Soto del Real: “Això no va de banderes ni de nacionalismes, sinó de democràcia”, afirma el president d’Òmnium. 


D'altra banda, el jurista Carlos Villa ha afirmat que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, està prevaricant en mantenir els procediments per sedició i rebel·lió malgrat l’absència de violència. “Si no ho parem, no serà només Catalunya”, ha advertit.

L'acte, que ha comptat amb actuacions musicals i que ha deixat quatre cadires buides amb llaços grocs, ha acabat amb el cant de l’estaca.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Fd'A. fletxa Calders
18 de març de 2018, 15.03 h

Quan Madrid estigui a favor de la democràcia, sense noms, hauran guanyat Madrid i Catalunya. Ara, estem en perill tant nosaltgres com ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de març de 2018, 11.32 h



Denuncia col·lectiva contra el jutge Llarena per prevaricació. Que ens diguin on es firma , que jo el primer.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
18 de març de 2018, 10.17 h

FAS ANNA GABRIEL D'AGRAIR-LOS EL SUPORT, I LA PENJADA DE LLAÇOS COLOR GROC,, N'HI HA MÇES DES DE LA CUP. CONEIXEM, MARINALEDA ELS REBUDJATS PER I. U. PODEMOS COMUNS, CREC QUE ELS ESPANYOLS DEMOCRÀTES I D'ESQUERRA, QUE HI HA SÓN UN SUPORT A LA REPÚBLICA CATALANA, PER SER LA PORTA PER LA SEVA I REPÚBLICA,LLAVOR HI HAURÀ LA, VERITABLE UNITAT ENTRE POBLES NO LA "UNIDAD Y IGUALDAD" DE LA "FINCA ESPAÑA" DEL GANGSTERISME SISTÈMIC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.