directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] L'emotiu agraïment dels familiars dels presos polítics a Guardiola

L'Associació Catalana de Drets Civils acudeix a l'ONU per fer sentir la seva veu

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Redacció | Pep Guardiola haurà de pagar una multa de 22.500 € per portar el llaç groc en suport als presos polítics catalans. Una sanció imposada per la Federació Anglesa de Futbol. Per això, els familiars dels presos polítics han volgut agrair a l'exentrenador del Barça el seu suport incondicional a la llibertat i a la democràcia: "Per la teva dignitat, solidaritat i humanitat".
En un vídeo publicat aquest dilluns al matí a la xarxa, els familiars de Joaquim Forn, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn han donat les gràcies a Pep Guardiola.
 
"Abans d'entrenador, sóc persona", va dir l'actual entrenador del Manchester City en una roda de premsa. Unes paraules que les entitats sobiranistes han volgut recordar en aquest vídeo.
 
Elisabet Forn, filla de Joaquim Forn, li demana que "segueixi defensant el seu alliberament perquè així es podrà visualitzar la repressió de l'Estat". Susanna Barreda, parella de Sànchez, li agraeix la "complicitat" que ha establert des de Manchester fins a Barcelona.
 
Per la seva banda, Mònica Vies, cosina de Junqueras, li ha donat les gràcies per ensenyar que "la solidaritat és un valor universal". "Quan trepitgen la llibertat d'algú, estan trepitjant la llibertat de tots", ha recordat Txell Bonet, la parella de Cuixart.

 
Familiars dels presos acudeixen a l'ONU per fer sentir la seva veu

D'altra banda, les companyes de Quim Forn i Jordi Cuixart, Laura Masvidal i Txell Bonet, han acudit al Palau de l'ONU a Ginebra, per fer sentir la seva veu en representació de l'Associació Catalana de Drets Civils, aquest dilluns al migdia.

En un contacte amb la premsa a les portes de l'ONU, Masvidal ha destacat la rellevància de l'acte, poques hores abans del debat 'La regressió dels drets humans a Espanya'. "És important estar aquí per fer un crit d'auxili, necessitem que algú ens escolti i miri què està passant, la presó preventiva no la justifica gairebé ningú", ha subratllat.

Al seu torn, Bonet ha remarcat que hi ha "eines" per suavitzar la situació i que si la Fiscalia no hagués demanat les mesures cautelars de presó preventiva el jutge no hauria pogut superar la petició. A més, l'expert en protecció legal i regulació del dret de reunió Michael Hamilton ha opinat que la llibertat de reunió "no ha estat protegida" a Catalunya, i ha reclamat una reacció "a nivell internacional" perquè el procés es mogui "cap a una solució".



 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
20 de març de 2018, 19.41 h

-van a l'ONU. No "acudeixen"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de març de 2018, 07.14 h


A qui correspongui del estat espanyol = TENIU MOLTA FEINA PRESSIONANT ALS DIFERENTS ESTAMENTS ESTRANGERS ... A CANVI DE QUE ....?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de març de 2018, 13.27 h



PEP, MOLTES GRACIES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de març de 2018, 12.59 h



Jo tambè l'agraeixo , de tot cor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.