directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Susanna Segovia (CatECP): ''Ens hem mullat molt dient que Catalunya tenia dret a decidir''

Assegura que "no té cap mena de sentit plantejar-se donar suport a un president de JxCat"

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

A.G | La diputada de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya, Susanna Segovia, ha reiterat el rebuig del seu partit a una candidatura de JxCat a la presidència de la Generalitat de Catalunya perquè no comparteixen "model de país, ni projecte ideològic ni polític". Segons Segovia, la situació de bloqueig al Parlament l'han de desbloquejar els partits independentistes que "han aconseguit la majoria parlamentària".
En una entrevista a Revista Mirall, la diputada dels comuns insisteix en la necessitat de formar un govern que desbloquegi la situació al Parlament de Catalunya. Amb tot, insta les forces independentistes a presentar un candidat "efectiu", ja que les dues propostes que han fet fins ara no ho eren, segons la diputada.
 
"El primer perquè és fora i no pot exercici de president fora de Catalunya", argumenta la diputada, que afegeix que Sànchez tampoc ho pot ser per la judicialització de la política, qüestió que segons ella, s'ha de denunciar.

Acostament amb les forces d'esquerra
 
D'altra banda, valora la proposta de Joan Tardà d'acostar posicions amb el PSC i comuns com una realitat probable "de cara al futur". En aquest sentit, considera que "és molt factible fer lleis i pactes nacionals i de progrés amb les forces d'esquerres que hi ha al Parlament", entre les quals inclou la CUP.
 
Preguntada per la possibilitat d'anar a eleccions, diu que seria una "tragèdia". "Arribar a unes eleccions seria una irresponsabilitat per part dels partits que han de fer govern", adverteix la diputada.
 
On es troba Catalunya en Comú-Podem?
 
Pel que fa al paper de Catalunya en Comú durant el procés, Segovia creu que el seu parit s'ha "mullat molt dient que Catalunya tenia el dret a decidir". "Ens hem mullat molt amb les aliances a la resta de l'Estat per fer possible això", rebla la diputada, que defensa que Podemos ha sigut un dels actors polític a l'Estat que s'ha posicionat en favor dels drets i llibertats de Catalunya.
 
"Nosaltres hem compartit sempre els valors republicans però no els volem només per a Catalunya, els volem per a la resta de l'Estat", sentencia Segovia, que considera que el millor seria "una República catalana confederada amb una República espanyola".
 
Preguntada pels resultats del 21-D, reconeix que van voler presentar-se a unes eleccions "trencant la dinàmica de blocs i el resultat ens va demostrar que no era moment".

En aquest sentit, creu que ara hi ha més gent que s'acosta al seu posicionament perquè, segons Segovia, d'una banda, hi ha gent molt desencantada amb aquest procés i d'altra banda, hi ha gent que està tornant a centrar-se després de l'amenaça de la independència unilateral i ja no compra tampoc la conflictivitat que suposava una proposta com la de Cs. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Jerome fletxa Tabarnzania, capital Farlopolís
20 de març de 2018, 16.49 h

Ui si!!! compte!!!! esteu més molls que tirar-vos vestits dins d'una piscina, au va!!!! aneu a pendre pel cul podemitos i a més amb la collonada de: "si a la República però dins d'espanya, si als drets però amb la resta d'espanyols".

Mira maca, que us donin per el cul, a nosaltres ens la sua a resta d'espanya, ja s'espavilaràn sols i si tantes ganes voleu d'estar amb espanya, la porta és oberta, podeu marxar quan vulgueu


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
20 de març de 2018, 12.04 h

DIR-LOS QUE TENEN METONÍMIA ÉS UN EUFEMISME, ESTAN ESTINTOLANT EL RÈGIM DE LA "FINCA ESPAÑA" DE GANGSTERISME SISTÈMIC, I DEMOFÒBIC TOSTEMPS EXTORSIONAT EL POBLE, LA REPÚBLICA CATALANA REP EL SUPORT DELS DEMÒCRATES ESPANYOLS,( 2 GRUPS A MADRID, ANDALUSIA L'ASSEMBLEA I MARINALEDA (LA CONEIXEU ? NO! FEU COM L'EXTREMA DRETA LA INSULTEU I SOTMETENT-LA A SILENCI, COMUNEROS DE CASTILLA) SABEN QUE SOM LA PORTA PER ELLS FER LA REPÚBLICA ESPANYOLA (EN FEU DEMAGÒGIA PELS VOTS) , LLAVORS HI HAUR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
amen fletxa Girona
20 de març de 2018, 11.33 h

I ara! sacrilegi!
..tres parenostres i un avenmaria al valle de los caidos i tot resolt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Fd'A. fletxa Calders
20 de març de 2018, 11.11 h

Pensar o dir que el PSC o els Comuns són partits d'esquerres només ho poden fer els qui s'han venut l'enteniment. A Catalunya, només es pot ser d'esquerres, és a dir, socialment d'esquerres, defensant la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa barna
20 de març de 2018, 10.46 h

Tot ho enteneu malament els comuns, comuns amb qui, amb españa? Doncs NO, el Sr Tardà no es vol acostar amb CAGADUBTES sinó amb els que estimen CATALUNYA I TOTS ELS CATALANS per devoció i convicció i respecte, tranquil·la que amb tu no serà...

LA REPÚBLICA CATALANA NO US NECESSITA, PERQUÈ HA DE SER TRANSPARENT I DIALOGANT


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*IIa
20 de març de 2018, 09.59 h




FRAU-COMUNS


Ens hem mullat pel dret a decidir, que ?
Pel dret a decidir continuar amb es--patraña o per callar amb el 155 ?
Qui calla, es complice del botxi.



Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de març de 2018, 08.32 h


Ja ho veig ja, esteu tots xops de tant mullar-vos. De quan va desaparèixer el PSUC que esteu xops, perque no sabeu el que es un paraigua. Per cert a la central nuclear de Vandellòs hi han hagut certs problemes, i on son els Verds d’Iniciativa? o l’Alternativa Verda d’esquerra Unida?. Doncs no hi son perque estan VERDS encara i així es quedaran per sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.