directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Eduard Pujol acaba amb les especulacions: ''Jordi Turull no és el nom'' de JxCat

Tots els diputats del grup són possibles candidats, segons Pujol

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| Jordi Turull no és "el nom" de JxCat. Ho ha dit als mitjans -davant el Tribunal Suprem- el portaveu adjunt de la candidatura, Eduard Pujol, que ha viatjat avui a Madrid per donar suport a l'encara candidat a presidir la Generalitat, Jordi Sànchez, en la seva declaració davant el jutge Pablo Llarena. En la compareixença a la sala d'apel.lacions del Suprem, la seva defensa ha comunicat la intenció del diputat de deixar l'acta les properes setmanes; la qual cosa ha disparat les especulacions (la mateixa Meritxell Serret ho ha dit, rectificant posteriorment) sobre la possibilitat que Jordi Turull sigui el nou candidat de JxCat. 
Eduard Pujol, a les portes del Suprem
Eduard Pujol, a les portes del Suprem
© Tània Tàpia

Comparteix
   


Etiquetes
Després que la justícia espanyola hagi vetat -doncs- dos candidats de la llista independentista més votada, JxCat assegura que Turull "no és el tercer candidat". Segons ha explicat Pujol, encara han de "parlar" qui es proposa per substituir Sànchez i ha dit que -de moment- "tots els diputats del grup" són candidats. 

També ha assegurat el portaveu adjunt de JxCat que l'objectiu principal és "continuar fent el que calgui per no anar a eleccions". Segons ell, la "garantia" per formar Govern i implementar la República és una presidència de JxCat i -"tot i que portem uns mesos en que sempre es va confirmant la pitjor de les hipòtesis"- l'escenari en que Jordi Sànchez "s'obre a la possibilitat de deixar l'activitat política" demostra la seva voluntat.

"Pels que diuen que hem estat inflexibles, cal recordar que "Sànchez seria el segon candidat a la presidència de Jxcat que no pot fer efectius els seus drets", ha sentenciat Pujol.  I és que, per a ell -tot i que la renúncia del número dos de la seva llista encara no està fixada al calendari- Sànchez "renuncia a la vida política per la pressió judicial". 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
20 de març de 2018, 19.01 h

#1

Jua...jua...jua...jua...jua..,jua...jua........¿ COMO TE FUÉ LA MANI......?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICACATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
20 de març de 2018, 16.07 h



HOY NO, MAÑANA YA VEREMOS


JUA JUA JUA JUA


LLEVAMOS 5 MESES DE 155 HACIENDO EVIDENTE LA NO NECESIDAD DE POLITICOS GOLPISTAS YA QUE TODO FUNCIONA PERFECTAMENTE CON M. RAJOY DE 131 PRESI DE LA GENE CATALANA


JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.