directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP podria votar 'No' i forçar eleccions

Sectors cupaires apostarien per votar 'No' a la investidura si la proposta de candidat no té prou garanties d'implementar la República i s'hi afegeix la dimisió de Puigdemont i Comín

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Un candidat massa poc compromès per part de JuntsxCat i ERC obriria les portes a un 'No' contundent de la CUP, postura que inhabilitaria la possible renúncia de Puigdemont i Comín com especulen uns sectors del PDECAT. El que ha passat en les darreres hores, filtracions interessades, renuncies i negociacions paral·leles obririen la porta a un plantejament més contundent per part de la força anticapitalista, predisposada a anar a unes noves eleccions ja que, tenen poc a perdre i d'aquesta manera es clarifica el panorama independentista.
© Bernat Vilaró

Comparteix
   


Etiquetes
No és un problema de noms, la clau gira al voltant del programa de Govern, la dimisió de Puigdemont no agrada a la CUP
 
Dirigents de la CUP no volen ser còmplices d'un Govern que s'oblidi de la República, i malgrat que varen decidir una abstenció, no els hi agrada que PDECAT i ERC avalin la renúncia de Puigdemont i Comin, preferirien una desobediència ni que fos petita d'acceptar el vot delegat.
 
Les darreres filtracions interessades amb el nom de Turull mentre encara estava viu el nom de Sánchez ha molestat
 
Demanen a la direcció una reconsideració si el candidat proposat no ofereix prou garanties de caminar per implementar la República, delegar el vot de Puigdemont i Comín els hi donaria garanties, una renúncia d'aquests dos diputats podria comportar un 'No' rotund de la CUP.
 
Cada cop més, els cupaires veuen millor unes noves eleccions
 
Consideren que tenen poc a perdre i molt a guanyar, ja que facilitaria un aclariment entre les forces independentistes. La situació obligaria a ERC, el PDECAT i Junts per Catalunya a clarificar els seus objectius i oferir als electors programes electorals molts clars.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Fd'A. fletxa Calders
21 de març de 2018, 11.23 h

Amb tot el respecte a la CUP amb la que estic d'acord en gairebé tot, penso que la vertadera democràcia entre els independentistes hauría de ser el respecte a la majoria. Quan anem d'excursió, si un es fa mal tothom l'ajuda a arribar i no el deixem tirat pel camí. L'objectiu és arribar tots junts. L'objectiu nostre ara és arribar a la República independent amb coixos, cansats i sense fer retrets a ningú pel seu passat i les seves xacres.. Després ja ens veurem les cares i ens discutir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
21 de març de 2018, 11.18 h



¿PODRIA? DICE EL ASALTAPISCINAS


LA CUP YA SE HA CARGADO AL MASS, AL PUCHI, AL SANCHEZ Y AHORA SE CARGARA AL TUTURULL Y AL ESPABILADO COMIN.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa barna
21 de març de 2018, 10.46 h

#1 El què? La política de les CUP sempre és la mateixa, no es mou ni un punt de les seves reivindicacions. Em pregunto perquè fan tan de MAL, potser algun dia ho sabrem però de moment foten la punyeta fins el muscle. Si es demanen unes noves eleccions el més segur és que pringuin tots els indepes si es fan amb les lleis españolas. Primer hem de fer les nostres...per tan si us plau que deixin de fer rebequeries, no sempre els pot sortir bé i a la ciutadania la posa neguitosa però no di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Despertaferro fletxa Ripollès
21 de març de 2018, 10.37 h

LA CUP ÉS COM EN RAJOY, DICTADORA PER D'ESQUERRES, PERÒ FA SERVIR EL SISTEMA DICTATORIAL, NO RESPECTE EL RESULTAT DELS CATALANS I IMPOSA EL QUE ELLA VOL.

AMB LA CUP MAI ARRIBAREM A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.

CATALANS INDEPENDENTS, US CREIEU QUE VOTAN CUP AJUDAVEU A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, DONCS NO NOMÉS VAREU VOTAR UNA MANERA DE SER DICTATORIAL COM EN RAJOY, I SI NO MIREU ELS FETS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
21 de març de 2018, 06.37 h

Encertat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.