directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeos] Aquest és Jaime Vizern, l'ultra que s'ha colat a la casa de Puigdemont a Bèlgica

Els vídeos que ha fet el president de DUE als voltants de la Casa de la República de Waterloo

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció| La policia belga va identificar aquest dimarts a la tarda dos ciutadans de nacionalitat espanyola que es van presentar com a agents de la Guàrdia Civil i havien entrat a l'interior de la Casa de la República de Waterloo, segons han explicat fonts properes a la residència de Carles Puigdemont. Tal com va avançar directe.cat, es tracta de dos membres de la plataforma unionista ultra  'Democracia y Unidad Española' (DUE) -que ja havien anunciat les seves pretencions a través del pamflet propagandístic 'Las Voces del Pueblo'-, essent un d'ells el seu president, Jaime Vizern. 
Jaime Vizern, a Waterloo
Jaime Vizern, a Waterloo
© Twitter @DUE_17

Comparteix
   


Etiquetes
Vizern portava posat l'uniforme de la Guàrdia Civil, per la qual cosa els agents de la policia belga li van obligar a treure-se'l i li van demanar que abandonés la zona amb el seu company, fins on havien arribat en un cotxe de lloguer i on havien passat una estona fent vídeos amb el mòbil. 
 
Qui és Jaime Vizern?

A banda de presidir DUE, Vizern està estretament relacionat amb ultres espanyolistes i molts dels actes que han impulsat al Bages, on ell resideix. A Manresa -per exemple- ha impulsat activament dues concentracions al novembre; una com a membre de la germandat Hermanos Cruzados i una altra que ell mateix va convocar com a president de DUE i que va motivar la resposta d'un grup antifeixista. En aquesta mateixa manifestació, un cop desconvocada, Vizern va atacar un activista antifeixista. 

També és conegut per altres membres de l'esquerra antifeixista -sobretot- per la seva presència en la concentració ultra davant la seu de la CUP nacional a Barcelona i per dedicar-se a arrencar llaços grocs o fer pintades a diverses poblacions del Bages. A més, està relacionat amb la parella ultra de Balsareny amb qui va parlar Rajoy. 

Vídeos #MarcaEspaña

Mentre eren als voltants de la Casa de la República de Waterloo, els individus han fet una sèrie de vídeos sobre el que pretenien dir a Puigdemont -sembla que no estan al corrent que el president és aquests dies a Ginebra- i aquest ha estat el resultat. Que cadascú jutgi lliurement:


 
Per què no ho fan a Espanya?
 
Cal recordar que, segons el Codi Penal de l'Estat espanyol, aquelles persones que exerceixin "actes propis d'una autoritat o funcionari públic" s'exposen a una pena de presó d'un a tres anys: cal anar, doncs, amb compte amb disfressar-se de Guàrdia Civil i -sobretot- de tractar de passar per ells. Bèlgica ofereix als ultres d'UDE més llibertats que la seva estimada Espanya. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
21 de març de 2018, 21.42 h

#3 I el teu cervell (o la bola de porexpan que hi tens en el seu lloc), MARCA ACME


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
21 de març de 2018, 20.59 h

#2
#1

Junt amb el descentrat de la G.C., tots MARCA ESPAÑA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
21 de març de 2018, 17.56 h

"Aquest és Jaime Vizern, l'ultra que s'ha colat a la casa de Puigdemont a Bèlgica"

Comparat amb COLAR-SE al Parlament sense haver estat votat (posat a dit pel Masover del Mas) i cagar-se i pixar-se en ell, un supossat "allanament de morada" (si és el cas, al video es veu el carrer i la cera, que són PÚBLIQUES!), seria pecata minuta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
21 de març de 2018, 17.41 h



SUERTE QUE EL PUCHI TIENE EL SUPERCAT QUE LE PROTEGE



JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.