directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Clara Ponsatí constata que ha pagat un cost que ''hauria evitat si hagués pogut''

Assegura que no està fugida de la justíca perquè "vaig sortir de casa quan no hi havia cap ordre d'arrest"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | La consellera d'Ensenyament destituïda amb l'article 155, Clara Ponsatí, no creu que sigui una fugitiva de la justícia perquè quan va "sortir de casa no hi havia cap ordre d'arrest". 
© Laura Pous

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista emesa aquest dissabte al programa Preguntes Freqüents de TV3 que es va gravar abans de l'emissió de l'euroordre, ha subratllat que es va posar a disposició de la justícia belga quan Lamela va emetre l'ordre internacional de detenció a principis de novembre. Ponsatí considera que ha "pagat un cost que hauria evitat si hagués pogut".

En aquest sentit, l'exconsellera, que és a Escòcia des de fa uns cinc mesos, ha assegurat que "no ha valgut la pena fer política" i ha dit que s'ha "sentit sola" des que està a "l'exili".

La decisió de marxar
 
Clara Ponsatí ha explicat que la decisió de marxar a Brussel·les ja la "tenia molt meditada" perquè era "una possibilitat que hauria de materialitzar si les coses es posaven lletges".

L'exconsellera ha explicat que ha viscut a Escòcia els últims tres anys però ha matisat que aleshores era molt diferent per "viatjava a Barcelona molt sovint". "Si vull veure la família, s'han de desplaçar", ha lamentat tot subratllant que "no és fàcil".
 
Per Ponsatí, que només va ostentar el càrrec de consellera d'Ensenyament dos mesos i mig, "la política és un món fred i fins i tot cruel", tot i que ha matisat que no va acceptar la conselleria per "rebre grans efectes". "D'aquí a uns mesos potser ho veuré tot des d'una visió més positiva", ha reflexionat en veu alta.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
25 de març de 2018, 13.59 h

#1 I unaltra cosa és fugir d ela realitat: jugar a fútbol, tocar la pilota amb les mans i, si l'àrbitre et pita falta dir-li "franquista", "autoritari", etc. És el que té viure permanentment en unes colònies d'estiu del putu Cau amb els mosséns nazi - onanistes i pederastes, que us creieu que un cop d'estat és gratis, com l'inocent "boti, boti, espanyulassu de merda qui no boti" de les vostres gimcanes i cagatiós etnocèntrics organitzats pels llobatons dels escoltes cristians.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
25 de març de 2018, 13.53 h

"Deeee foreeee vinguéreeennn que de caseee ens treguèreeenn!" diuen els FDLGP nazis auto-anomenats descendents de les hordes de Carlemagne, els qui vàren venir a cí a "conquerir la península" creant la Marca Hispànica i MATANT A LA POBLACIÓ AUTÒCTONA (gots, jueus i àrabs i algusn descendents de cossetans i laietans no del tot romanitzats). És el que té, entre d'altres moltes coses, el NAZISME, dir-li "nou-vingut" o "estranger" al que va arribar ahir perquè "ells" van arribar (assass... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 de març de 2018, 13.32 h



AHORA LLORAN

SE LESLES AVISO MIL Y UNA VECES

SE REIAN Y SE HACIAN SELFIES, CON LAS CARTAS DEL TCTAROT


PUCHI DETENIDO

CLARITA SERA LA PROXIMA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de març de 2018, 13.17 h

Què, NO dieu des de la detenció de Puigdemont per la policia alemana?? Això li aixafa la guitarra a la vostra musa feixista, la senseDepilar Rahola que no para de dir que "és el putu amo"...?

SE US ACABA LA MAMELLA DE VIURE DEL DINER PÚBLIC A BASE D'INSULTAR LA GENT I PROMOURE EL FEIXISME MÉS RAMPANT, K-BRONASSOS!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de març de 2018, 13.17 h

UNA COSA ÉS FUGIR DE LA JUSTÍCIA I UN ALTRE MOLT DIFERENT DE L'OPRESSIÓ I LA REPRESSIÓ D'UN ESTAT FEIXISTA! ELS ABUSOS DE PODER I LA CONVERSIO DE LA JUDICATURA AMB UN TRIST SIMULACRESUBORDINADA AL PODER POLITIC, SEMPRE HAN OBLIGAT ALS DEMOCRATES A FUGIR DE LES DICTADURES!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.