directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Mas veu en la rebaixa de Moody's un problema afegit per redreçar l'economia catalana

Creu que el proper govern afrontarà la legislatura amb 'pocs diners i molts deutes'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La rebaixa de qualificació del deute efectuada per l'agència de ràting Moody's ha estat rebuda per Artur Mas com un problema més en la tasca de redreçar l'economia de la Generalitat. 'Com menys crèdit tinguem, més complicat serà redreçar tot això', ha advertit el president de CiU  en un col·loqui al 'Círculo Ecuestre' davant de representants de l'empresariat català. El candidat convergent a les properes eleccions ha recordat que una de les primeres coses que haurà de fer el proper govern de la Generalitat és tornar els diners amb un interès del 7,75% pels bons que ha emès el tripartit. I això vol dir que s'haurà d'aixecar l'economia catalana amb un balanç de 'molts pocs diners i molts deutes', ha remarcat.

Comparteix
   


Etiquetes
Les negres expectatives de Mas són conseqüència de la dura rebaixa que l'agència de ràting  Moody's ha fet aquest dimarts i que ha fet baixar el deute català fins al sisè nivell de solvència situant-lo a A2. L'agència argumenta aquesta reducció per la creixent vulnerabilitat de Catalunya als problemes de finançament del deute de la Generalitat fet que ha impossibilitat també  l'abandó de la perspectiva negativa, que pot desembocar en més reduccions en les qualificacions. En aquest context, Mas ha alertat sobre les dificultats que es trobarà el proper govern per 'redreçar' l'economia catalana. El líder convergent ha assegurat en aquest sentit que una de les primeres coses que haurà de fer el govern en matèria econòmica serà tornar els diners dels bons emesos pel tripartit  amb un interès del 7,75%.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
jml fletxa martorell
20 d'octubre de 2010, 09.38 h

Pensava que el pacte de l'Estatut del Senyor Mas amb Zapatero ens solucionaria el dèficit fiscal de Catalunya. Ara resulta que no ... què estrany!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jordi fletxa bcn
20 d'octubre de 2010, 08.28 h

sr Mas i pq només vol recuperar el 50%???? esta be aixo, a voste quan li roben la cartera esta content recuperant nomes la meitat del que li han robat??!! deixin d'enganyar ja!! la independencia és l'unic cami despres de la sentencia del TC, no tingui vergonya digui-ho obertament. amb la independencia recuperarem el 100%!!!pq em de renunciar al 50% del que es nostre? quin sentit te aixo? qui vulgui independencia ja sap qui no votar. PD: per cert recuperar el 50% del defeicit, objectiu de Mas,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
20 d'octubre de 2010, 08.25 h

La herencia que deixarà el tripartit i que serà recordada per generacions futures, que son les que se n'hauran de fer càrrec, és que deixaran un Pais en fallida.

És el que te quant un cartel de perdedors que no tenen cap altre projecte de Pais en comú s'alien per saquejar una Nació.

Cal llegir aixó:

http://absolutmas.com/?p=1368


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.