directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Crida per eliminar els encaputxats de les futures concentracions republicanes

La xarxa s'organitza contra els violents

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Les concentracions que es van dur a terme ahir per part de ciutadans sobiranistes que volien mostrar el seu suport a Carles Puigdemont després de ser detingut a Alemanya i per demanar justícia i llibertat dels presos polítics que manté Espanya van acabar amb càrregues dels Mossos. Alguns encaputxats que van actuar de manera més radical han centrat el focus d'atenció. 
encaputxat
Imatge de l'holandès militar ahir a Barcelona

Comparteix
   


Etiquetes
Hi ha infiltrats policils entre els manifestants de les concentracions? La resposta és que sí, és una pràctica habitual que policies de paisà s'infiltrin a les manifestacions per a facilitar informació de tot tipus. Però la pregunta més concreta és: hi ha policies infiltrats amb la cara tapada que generen aldarulls expressament per a poder justificar una càrrega? Aquí el debat és més obert. 

Alguns usuaris a través de la xarxa han identificat un encaputxat que cremava un contenidor com un Guardia Civil infiltrat. D'altres han advertit que la BRIMO dels Mossos sempre acaba actuant violentament sense la necessitat d'inflitrar ningú. 

Sigui com sigui, des dels CDRs i altres perfils sobirnaistes, així com periodistes i ciutadans, han fet una crida a través de les xarxes socials a apartar i senyalar els encaputxats amb comportaments violents perquè no malmetin el comportament pacífic i democràtic del moviment sobiranista. De fet, a vegades, hi ha professionals de la violència que busquen moments com aquests per a dur a terme les seves accions quasi com a hobbie. De fet, Jordi Borràs explica que el famós encaputxat que cremava un contenidor "es va identificar com un exmilitar holandès, practicant de l'art marcial Krav Magà (utilitzada per militars israelians). En prou feines parlava castellà i ni un borrall de català".





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
26 de març de 2018, 16.58 h

ALERTA! 300 AGENTS ENSINISTRATS PER INTERFERIR EN LES MANIFESTACIONS PACIFIQUES, AMB MOLTA VIOLÈNCIA CON SABEN, DESPRÉS ENS CULPARAN ALS INDEPENDENTISTES. L'EXECRABLE ZOIDO AVUI JA HO UTILITZA EN LAS DECLARACIONS, COMPTE! LA VESÀNIA, CRIMINAL ELS VESSA, LES CREUS GAMMADES LES VOMITEN A CADA PARAULA I FRASE, SABEN QUE LES MENTIDES-ESTAFA TAMBÉ ES GOVERNA AMB PLACIDESA, COM LA POR QUE GENEREN PER CREAR COLONS, COM A LA FRANÇA NAZI, LA RESISTÈNCIA EREN DEMÒCRATES ELS COLONS ER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
26 de març de 2018, 12.23 h

En cas contrari després l'estat t'imputa el que l doni la gana i t'imposa penes econòmiques descomunals i també de presó. Portar la cara tapada no implica violència. No siguem rucs i encara els hi posem fàcil identificar-nos. Se'n diu clandestinitat i és l'única via de mantenir actius i protegir els CDR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
26 de març de 2018, 11.45 h

SR. JUEZ ALEMAN

AQUI TIENE UN DEMOCRATA CATALAN HACIENDO USO DE SU LIBERTAD DE EXPRESION


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.