directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tots els grups demanen a Hereu 'suspendre de manera preventiva' els càrrecs que surten al sumari del cas Ciutat Vella

El govern municipal opta finalment per obrir una comissió d'investigació

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha fet cas omís a les peticions que li han fet tots els grups municipals perquè suspengués 'de manera preventiva' tots els càrrecs que surten al sumari del cas de presumpta corrupció al districte de Ciutat Vella. Tots els partits s'han posat d'acord en aprovar una proposició que demana 'suspendre de manera preventiva de els seves funcions a tots els responsables polítics municipals' que apareguin al sumari i 'sobre els quals pesin dubtes raonables sobre l'honorabilitat de les seves actuacions'. El govern municipal ha desoït aquesta petició i, en canvi, ha optat per crear una comissió d'investigació. Així ho han acordat tots els grups -PSC i ICV inclosos tot i estar al govern- a la comissió de Presidència del consistori.
jordi hereu, alcalde, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Membres de l'agrupació local del PSC a Ciutat Vella haurien amenaçat de mort l'exregidora Itziar González
Itziar González, regidora de Ciutat Vella de l'Ajuntament de Barcelona, va plegar per sorpresa a mitjan d'abril d'enguany. Llavors, ningú no va sospitar quins eren els motius reals d'aquesta sobtada marxa. La Vanguardia destapava dies enrere que membres de l'agrupació del PSC a Ciutat Vella l'haurien amenaçat de mort i que l'actual regidor de Comerç i exsecretari de l'agrupació socialista de Ciutat Vella, Roger Pallarols, així com el gerent de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Joan Albert Dalmau, estan sent investigats per la justícia per presumpta corrupció en la inspecció de locals de lleure. El cas manté una estreta vinculació amb el de l'inspector municipal acusat d'extorsionar diversos prostíbuls, fet conegut arran del tancament dels prostíbuls Saratoga i Riviera per part dels Mossos, cas que també va culminar amb la detenció d'un inspector de la policia espanyola. Arran d'aquest cas, CiU ja va denunciar una presumpta trama de corrupció al districte.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.