directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 02:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC lamenta que el PPC vulgui competir amb Josep Anglada en discurs sobre immigració

Els socialistes critiquen que Sánchez-Camacho hagi fet 'central' el discurs de Xavier Garcia-Albiol

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular competeix amb Plataforma per Catalunya. Així ho creu la número vuit de la llista del PSC per Barcelona, Rocío Martínez-Sempere després que la presidenta de la formació, Alícia Sánchez-Camacho, acompanyés aquest dimecres Xavier Garcia-Albiol en la seva cita davant del fiscal per declarar sobre els seus fulletons on s'associava immigració romanesa amb inseguretat. Pel PSC, amb aquest gest, la cúpula del PP, lluny de fer 'marginal' el discurs de Garcia-Albiol, l'avala i l'ha convertit en 'central'. Martínez-Sempere ha lamentat que Garcia-Albiol no només no hagi fet marxa enrere, sinó que advertís que la justícia no aturarà el seu discurs en matèria d'immigració. Pels socialistes catalans, Garcia-Albiol dient això, està dient que 'no respectarà l'estat de dret'.
Per Martínez-Sempere, que la cúpula del PP català encapçalada per Alícia Sánchez-Camacho hagi acompanyat Garcia-Albiol a declarar davant el fiscal, prova que els populars catalans, lluny de fer 'marginal' el discurs sobre immigració del seu líder a Badalona, el fa 'central' amb l'únic objectiu 'd'obtenir quatre vots'.

La socialista ha acusat també el PP català d'estar 'disposat a perjudicat Catalunya en el seu conjunt' optant per una 'estratègia allunyada de la realitat' catalana i 'perjudicial pel que ha de venir'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 d'octubre de 2010, 08.36 h

Son els mateixos gossos... amb diferents collarets. Deixem-los que bordin i que ells mateixos es facin el llit. Ara demostren la seva ideología nazi: racistes de merda, xenófobs....cervell de pardal....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.