directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Tuiter.net permetrà conèixer el temes més piulats de la campanya

Genera estadístiques a temps real sobre els polítics, partits i etiquetes més piulades

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els internautes catalans ja disposen d'un analitzador de tendències al Twitter català. Es tracta de l'aplicació Tuiter.net, desenvolupada pels creadors de Rodalia.info i que permetrà conèixer en temps real els temes més candents i discutits de la campanya a través d'anàlisis i gràfiques automatitzades. La nova eina permet conèixer quins són els piuladors polítics més actius, les etiquetes més utilitzades i els partits amb més activitat 2.0.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons informa 3cat24, els responsables de Tuiter.net descriuen l'eina com un 'analitzador de les converses a Twitter sobre una tema concret', i en l'actual fase beta servirà per analitzar i diagnosticar els temes més rellevants de la campanya electoral catalana, quin és el candidat que més piulades genera -per ara CiU- o quin és el candidat que provoca més reaccions -de moment Artur Mas.  Així l'eina permet conèixer l'opinió d'usuaris concrets, partits concrets o bé per ciutats i etiquetes temàtiques. La voluntat dels autors del web és ampliar el ventall de temàtiques analitzades a la Twittersfera catalana un cop hagin passat les eleccions.

L'eina també permet conèixer, a través de gràfics, quins han estat els temes més comentats les darreres hores i l'activitat política general al Twitter català. En aquest sentit, és simptomàtic comprovar com les darreres hores, arran de la Twittervista i la intensificació de la campanya electoral a la xarxa, diversos dels temes polítics analitzats s'han disparat i registren una activitat destacable.

L'aplicació, que analitza l'evolució de conceptes com '28N', 'tripartit', 'consulta' o 'independència', també permet als mateixos usuaris proposar etiquetes perquè l'eina les incorpori segons vagi avançant la campanya.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.