directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Què tenen a veure els GDR amb el 'makineo' dels 90 a Catalunya?

Hi ha una coincidència (si més no, curiosa) entre ambdós moviments

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció| El nacionalisme espanyol ha respost als Comitès de Defensa de la República amb els 'Grupos de Defensa y Resistencia', que compten amb unes deu territorials i que actuen durant la nit i de manera clandestina per arrencar dels carrers les mostres de suport als presos polítics i exiliats catalans.  
Una imatge dels anomenats GDR
Una imatge dels anomenats GDR

Comparteix
   


Etiquetes
Aquestes deu territorials són, segons el diari 'El Español', D.U.E (Democracia y Unidad Española), Groc Enlloc, Brigada 155, Segadors del Maresme, 1.000 patriotas, La Resposta, Resistencia Pont de Vilomara, Resistencia Castellbell i El Vilar, Libera Girona i Llibera La Selva. I aquí ve la curiositat: el mateix diari va crear un mapa amb les localitzacions de cadascun que coincideix (de manera, si més no, suggestiva) amb un altre mapa fet per ells mateixos el novembre del 2016 de les discoteques de música màquina a Catalunya durant els primers anys de la dècada dels noranta. El diari 'ARA' va fer un altre mapa. Hi ha alguna vinculació entre aquells ambients i els escamots que volen "netejar Catalunya"? 








Pot ser que no hi hagi una relació directa, però no està de més destacar que tots els GDR tenen la seva zona d'actuació a prop d'una de les discoteques màquina més emblemàtiques de Catalunya. Groc Enlloc -per exemple- va néixer a la comarca d'El Garraf, com la 'Central', que tenia la seva seu a Cubelles. 'Brigada 155' està radicat al Barcelonès (a Barcelona hi havia el Psicodromo) i actua a les comarques limítrofes, com el Baix Llobregat o el Vallès Oriental i Occidental. Nau B-3 va tenir una de les seves seus temporals a Castelldefels (Baix Llobregat) i la mítica Pont Aeri a Vallgorguina (Vallès Oriental). 

Els Segadors del Maresme tenen la seva base a Mataró (Chasis, Megatron i Kontrol) i Libera Girona comparteix territori amb el que era el Xque, a Calella de Palafrugell (Baix empordà). El GDR La Resposta té la seva base a Terrassa (Pont Aeri) i ocupa la zona del Vallès Occidental. Resistencia Castellbell i El Vilar, D.U.E i Resistencia Pont de Vilomara actuen a la zona del Bagés (Pont Aeri). També a la Catalunya Central el GDR 1.000 patriotas comparteix territori amb Scorpia i, a Tarragona, Llibera La Selva amb Level 0. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
6 d'abril de 2018, 09.51 h


Y como coño quereis que libere la mala leche de haber nacido de madre prostituta y padre marica? que quereis que haga sinó ir escondido, de noche (y cagadito de miedo ) a quitar lacitos amarillos y hacer pintadas contra Cataluña y los catalanes?

Vosotros lo veis todo muy facil, ya me gustaria ver si hubieseis nacido con medio cerebro paralizado por los anticuerpos VIH de vuestra madre, como yo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
6 d'abril de 2018, 09.46 h


Spain is different, because it is the most fascist state in the world.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Àlex fletxa Girona
6 d'abril de 2018, 09.43 h

Imbècils espanyolofils retardats i covards, actuar de nit amb el rostre cobert i assegurant-se de que ningú els veu és una mostra de covardía i no valentía, un caràcter molt espanyol. Espanya se la coneix per ser covarda i mai actuar de front.

Per cert, un petit apunt, un d'ells hi té una R, i el disseny d'aquesta R és un plagi de DC Comics, ja que aquesta R pertany al tercer Robin Tim Drake, es pot enviar a DC Comics que és propietaría dels personatges de Superman, Batman Wonder Wo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
6 d'abril de 2018, 09.12 h



Normal....normal..... dins del que donen de si els espanyolistes humiliats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenc Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
6 d'abril de 2018, 08.28 h

La premsa espanyola passa de l'alegria al victimisme i es rebota contra Alemanya.

El cop de la justícia alemanya a l'espanyola en qüestionar la decisió del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena de processar a Carles Puigdemont i, per conseqüència, també dels consellers per rebel·lió, ha portat de la mà el victimisme dels diaris de Madrid que, després de festejar l'extradició del president que ells mateixos van donar per feta, avui es lamenten que Alemanya hagi donat via lliure a l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.