directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 13:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Resposta a l'ambaixador espanyol a Finlàndia per denunciar el diputat que va convidar Puigdemont: ''Això és una democràcia''

El Gobierno va cessar al març el cònsol honorari de Finlàndia a Barcelona, Albert Ginjaume, per convidar Mercè Conesa a un dinar

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Redacció| "Em sap greu, col·lega. A Finlàndia els membres del Parlament som lliures de convidar qui sigui que desitgem que ens visiti. Això és una democràcia". Així de contundent ha estat la resposta -via Twitter- del diputat finlandès Mikko Kärnä en assabentar-se que l'ambaixador espanyol al país, Manuel de la Cámara Hermoso, havia visitat el Parlament per interposar una queixa contra ell. 
Mikko Kärnä, en una imatge d'arxiu
Mikko Kärnä, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
El motiu? Haver organitzat la visita de Carles Puigdemont ara fa dues setmanes a Finlàndia, en l'últim viatge que el president va fer abans de ser detingut a Alemanya per l'euroordre de detenció espanyola que ara ha estat parcialment tombada. 
 

Kärnä també ha estat notícia avui per engegar una campanya a les xarxes socials on demana cartes als catalans en suport de la independència, la llibertat d'expressió i els drets polítics dels individus per ensenyar-les al seu govern en tres setmanes. 


A més, aquesta setmana el diputat ha demanat a la FIFA que s'expulsi la selecció espanyola de futbol del Campionat Mundial fins que se solucionin democràticament els problemes amb Catalunya.  Kärnä també reprodueix al seu compte de Twitter una amenaça de mort contra ell i contra la seva família que ha rebut per aquesta qüestió i s'adreça a Mariano Rajoy: "Aquesta és la mena de comentaris que rebo dels seus ciutadans i votants per defensar Catalunya. Està content? Amenaces de decapitar-me a mi i a la meva família". Acompanya la piulada amb les etiquetes 'Vergonya d'Espanya' i 'Llibertat per als presos polítics catalans'. 

 
No és el primer conflicte diplomàtic de Finlàndia i l'Estat espanyol pel que fa al procés independentista a Catalunya. Cal recordar que el mateix Mikko Kärnä va pressionar per declarar l'ambaixador espanyol al país ''persona non grata'' després que el Gobierno cessés al març el cònsol honorari de Finlàndia a Barcelona, Albert Ginjaume, per haver convidat a un dinar del cos consular a Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona i batllessa de Sant Cugat del Vallès, que forma part de l'Associació de Municipis per la Independència. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Àlex fletxa Girona
8 d'abril de 2018, 22.35 h

Fàstic d'espanyolistes neonazis, sempre amenaçant a qui discrepa contra ells, mereixen l'expulsió inmediata de la UE, de l'OTAN i de l'ONU i ser aïllats de per vida anul.lant la seva miserable existència


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
berberech fletxa serpent
7 d'abril de 2018, 20.08 h

#4 borratxo


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
7 d'abril de 2018, 13.23 h

QUERIDOS NAZIS

ME TENEIS PREOCUPADOS, LA DETENCION DEL PUCHI OS HA HECHO OLVIDAR YA A LA FORCADELL,RULL,TUTURULL, ROMEVA,ETC ETC

YA NO OS ACORDAIS DE ELLOS. ¿ NO PENSAIS EN SUS BEBES TENIENDO QUE IR A ESTREMERA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 d'abril de 2018, 11.38 h



Mikko, fa molts anys que la democràcia va fugir d'españa, espantada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
EsPPaÑÑÑÑa = KK feixista fletxa Compadeixo els pocs espanyols demòcrates de debò . Ha de ser duríssim viure a aquell país de DEMENTS FRANQUISTES.
7 d'abril de 2018, 09.23 h



A mi em fa gràcia la resposta del desgraciat que diu que anirà a "tu puto país de mierda" a decapitar-ne set i espantar-ne vuit.

Vet aquí què i com són els franquistes espanyols, molt xerraPPetes, molt de bla-bla-bla i cagats a les calces com uns PPorucs covards que només s'envalentonen darrera el teclat de l'ordinador, després de beure un parell de copetes d'anis.

Per cert que, parlant de "país de mierda", d'això sí que n'ha d'entendre, el pobre subnormal, vivint com viu a ePPa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Adolf Hitparade fletxa Tarragona
7 d'abril de 2018, 00.32 h

Aquest és el nivell de deficiència mental i democràtica que mostren els que dirigeixen actualment espanya i els membres de la teòrica oposició! Són uns impresentables!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.