directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Geli acusa el PPC de 'falta de moral' per intentar 'esgarrapar' vots utilitzant la immigració

El PSC creu que els populars generen 'desconfiança' amb aquest debat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La consellera de Salut, Marina Geli, ha acusat el PPC de 'falta de moral' per utilitzar el debat sobre la immigració 'per esgarrapar' vots. La dirigent socialista considera que amb aquesta actitud el PP genera 'desconfiança' en un moment de 'fragilitat social' per la crisi econòmica. Geli no ha volgut jutjar la compareixença del president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, per explicar la distribució de fullets que associaven la immigració amb problemes d'inseguretat, però considera que més enllà de les declaracions de Garcia Albiol existeix un 'tema moral' sobre la gestió de la societat catalana, 'especialment en alguns barris', ha dit.
marina geli
Comparteix
   


Etiquetes
Marina Geli ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la primera reunió del Consell Assessor d'Universitats i Recerca del candidat José Montilla. Durant aquesta trobada, els experts han traçat algunes línies d'actuació en aquest sector, com ara la necessita d'invertir en universitat i recerca; la necessitat d'establir una xarxa d'universitats catalanes; la identificació de les àrees més importants de recerca, o la competitivitat.

Aquest Consell Assessor està format de diversos membres del PSC, com ara la consellera Marina Gelia o el secretari d'Universitats del partit i alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i experts del sector, entre ells el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Juan José Moreso; el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, o la vicerectora de relacions internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona, Mercedes Unzeta.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.