directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 16:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

ICV, EUiA, ERC i el moviment veïnal plantaran cara a Anglada a l'Hospitalet

La Farga, que depèn de l'Ajuntament, ha llogat un espai al partit ultradretà, que hi farà un acte dissabte vinent

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Diversos partits, sindicats i representants del moviment veïnal a l'Hospitalet es manifestaran dissabte al migdia a la plaça de l'Ajuntament de l'Hospitalet contra l'acte que ha programat el partit xenòfob Plataforma per Catalunya a la Farga, un espai municipal, el mateix dia a la tarda. Hi acudiran membres d'ICV i EUiA, que tenen dos regidors al consistori, i ERC, que no en té, així com sindicats i entitats. La convocatòria arriba després que els ecosocialistes intentessin, sense èxit, fer rectificar els seus socis de govern del PSC i rescindir el contracte de lloguer amb PxC. Mentrestant, el partit ultradretà està duent a terme una intensa campanya de propaganda del seu acte.
L'espai de convencions de la Farga va llogar un espai a Plataforma per Catalunya. La Farga és gestionada per una empresa pública presidida per la regidora socialista Mercè Perea. ICV-EUiA governa a l'Hospitalet amb el PSC, que té majoria absoluta, i va reclamar sense èxit als seus socis que rescindissin el contracte.

Ara ells i d'altres entitats de la ciutat han acordat concentrar-se a la plaça de l'Ajuntament i marxar fins l'escultura l'Acollidora que hi ha a la Rambla de Just Oliveras i que representa la voluntat d'integració de la ciutat. A banda dels partits, també hi acudiran representants dels sindicats, de la Federació d'Associacions de Veïns de la ciutat, del Centre d'Estudis de l'Hospitalet, i de la Fundació Akwaba d'ajuda al desenvolupament, entre d'altres.

Els convocants han optat per aquest acte, i no per un que coincideixi en el temps amb el del partit xenòfob, per evitar incidents. On no hi ha acord és en què fer després. El regidor d'EUiA, Alfons Salmerón, per exemple, defensa la creació d'una plataforma contra PxC, com s'ha fet a nivell català. Eduard Suárez, el candidat d'ERC a l'alcaldia, en canvi, opina que 'això no seria bo per la ciutat'. 'Creiem que és fer gran' a Josep Anglada i el seu partit, ha declarat Suárez a l'ACN, 'i fer-li propaganda gratuïta', ha afegit.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Pep plana fletxa Vilanova de Sau
22 d'octubre de 2010, 13.37 h

#2 Fa polítiques catalanistes obligada per Esquerra !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
RAMON fletxa HOSPITALET DE LLOBREGAT
22 d'octubre de 2010, 12.59 h

Doncs que fa ICV i EuIA al govern a part de cobrar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pep plana fletxa Vilanova de Sau
22 d'octubre de 2010, 10.03 h

I CIU amagant el cap sota l'ala com sempre, ja els hi està bé que un xenòfob els hi "posi les piles" per poder fer polítiques racistes en vers al inmigrants, per suposat els inmigrants vinguts de països del sur, si són de països del nord apliquen allò del "bienvenido mister Marshall"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.