directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Sánchez-Camacho presumeix de renovació desterrant Daniel Sirera de les llistes

En els 15 primers llocs per Barcelona hi ha nou cares noves respecte el 2006

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Comitè electoral del PP a Catalunya ha aprovat aquest dijous les candidatures definitives al Parlament de la formació política amb una gran renovació. De fet, respecte les eleccions al Parlament del 2006, en els 15 primers llocs per Barcelona hi ha un total de nou cares noves i vuit dels que hi figuraven ja no estan en aquests llocs. Entre ells, les llistes no inclouran al que ha estat fins ara president del grup parlamentari del PP català i qui va precedir a Sánchez-Camacho al capdavant del partit, Daniel Sirera, i la que fou portaveu del PP català al Parlament, Carina Mejías. El número quatre de la llista serà el que ha estat parlamentari, després de la sortida de Xavier Vendrell, Pere Calbó, i el cinc, la presidenta de Temps de Dones, Maria José Cuevas.

daniel, sirera, sánchez-camacho, alícia, ppc
Comparteix
   


Etiquetes
Com ja es va anunciar la passada setmana, els tres primers noms de la llista del PP català per Barcelona són completament nous. Si fa quatre anys eren Josep Piqué, Montserrat Nebrera i Francesc Vendrell, en aquesta ocasió els tres primers seran Alícia Sánchez-Camacho, Jordi Cornet i Maria Llanos de Luna. A aquests, els seguiran Pere Calbó i Maria José Cuevas.

En el número sis de la llista hi figura la que ha estat portaveu del PP català al Parlament, Dolors Montserrat, que substitueix a Daniel Sirera; al set, es presenta Josep Llobet, al lloc on es va presentar fa quatre anys Carina Mejías. Al vuitè lloc es presenta la que ha estat parlamentària Eva Garcia, qui va substituir a la cambra catalana a Montserrat Nebrera.

Al novè i al desè llocs hi ha dues cares noves: el president de Noves Generacions del PP català i conseller-portaveu municipal en el districte de Ciutat Vella, José Antonio Coto, i secretari de Formació del PP català Pedro Chumillas. Els números 11 i 12 els ocuparan dos parlamentaris: Rafa López i Santi Rodríguez. El número 13 és per Juan Milian, fill de l'històric dirigent del PP català Manuel Milián Mestre; el 14, la regidora de l'Hospitalet de Llobregat Sònia Esplugas i el 15, la regidora de Badalona Sònia Egea.

Amb aquesta renovada llista, Sánchez-Camacho no ha inclòs ni a Sirera, qui li va donar suport i es va retirar en la carrera per ser president del partit, ni a Mejías. Sirera anava en les anteriors eleccions com a número 6 i Mejías com a número set.

Pajares, Bosch i Fernández Díaz tanquen les llistes

La llista la tancaran finalment la que ha estat parlamentària Belèn Pajares, que l'any 2006 anava de número 5; el president del PP de Barcelona, Antoni Bosch, i el líder del grup municipal del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. Fa quatre anys les dues persones que van tancar les llistes eren la diputada al Congrés Maria Dolors Nadal i Fernández Díaz.




COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.