directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 22:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC, CUP i JxCat registren una proposta de resolució de suport als CDR d'arreu del país

També denuncien la seva criminalització

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Junts pels CDRs. Així es podria titular la proposta de resolució de suport als CDR d'arreu del país i contra la seva criminalització que han registrat de forma conjunta avui Esquerra, Junts per Catalunya i la CUP. 
natalia sanchez, francesc dalmases, ruben wagensberg
D'esquerra a dreta: la diputada de la CUP Natàlia Sànchez, el parlamentari Francesc Dalmases (JxCat) i el diputat Ruben Wagensberg (ERC),
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Els signants Elsa Artadi, Sergi Sabrià i Carles Riera, en representació dels tres partits, sol•iciten que la Mesa del Parlament acordi que la Proposta de resolució de denúncia a la criminalítzació dels CDR per part de l'aparell de l'estat espanyol es tramiti pel procediment d'urgència extraordinà-ria, d'acord amb el que estableix l'article 107 del Reglament del Parfament.
 
El text reprodueix íntegrament i literal el comunicat dels CDRS que han publicat mitjançant les seves xarxes socials oficials i després afegeix tres punts a la resolució:
 
Primer.- El Parlament de Catalunya considera una forma d'acció política absolutament legítima, la protesta, les mobilitzacions, la desobediència civil pacífica, resistent i no violenta, pròpia d'una democràcia madura.
 
Segon.- El Parlament de Catalunya denuncia i es posiciona clarament en contra de les operacions de l'estat que utilitzen els diferents cossos policials i instàncies judicials contra els Comitès de Defensa de la República vulnerant una altra vegada tots els drets civils i polítics dels ciutadans.
 
Tercer.- El Parlament de Catalunya denuncia la criminalització de la protesta social, la repressió i la violència institucional i es posiciona a favor de la llibertat d'expressió, la llibertat ideològica i la llibertat de manifestació i la voluntat popular a favor del dret a l'autodeterminació i la construcció d'un país millor, des de baix i per a totes en forma de República.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 d'abril de 2018, 19.33 h

#1 La Comissió Europea ha defensat aquest dimecres que les autoritats d'Alemanya han actuat "d'acord amb les regles" en el cas de l'euroordre contra el president destituït Carles Puigdemont. La comissària de Justícia, Vera Jourová, ha assegurat en una roda de premsa a Brussel·les que no hi ha hagut "cap aplicació incorrecta de l'euroordre a Alemanya". A més, la comissària txeca ha dit que la Comissió Europea "no planeja ampliar la llista de crims coberts per l'euroordre" per incloure-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
11 d'abril de 2018, 18.52 h

Una fundación política alemana critica la liberación de Puigdemont: «Esto aquí sería impensable»
La Konrad Adenauer publica un artículo en el que acusa al tribunal de excederse en sus competencias


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.