directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Destapen noves relacions entre Cs i les clavegueres de l'Interior

Segons Público

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció | Revelen nova informació relacionada amb les clavegueres de l'Interior. Segons el digital Público, un membre de Cs es va reunir amb un soci de l'excomissari Villarejo per a preparar la Comissió del Parlament en l'afany del partit de Rivera de negar l'Operació Catalunya executada per la brigada política de la cúpula policial.

Comparteix
   


Etiquetes
El diputat de Cs, David Heredia, es va trobar el 23 de maig de 2017 amb un soci de l'excomissari José Manuel Villarejo, una de les peces clau de la trama encoberta contra l’independentisme polític anomenada operació Catalunya, tal com demostra un informe sobre els documents confiscats per la Direcció Superior de la Policia de Catalunya que avui revela Público.
 
El soci de Villarejo era Antonio Giménez Raso, investigat aquells dies per formar part de les clavegueres amb els detectius de Método3. 

Els Mossos no seguien membres de Cs
 
Amb això, Público demostra que els Mossos no seguien cap diputat de la formació de Rivera, malgrat els informes de la Policia que la mateixa jutgessa Lamela ha descartat, sinó, a detectius sospitosos de treballar per al comissari Villarejo.
 
Segons el diari, és "innegable" que el motiu de la reunió de Cs amb el soci de Villarejo era preparar la Comissió sobre l'Operació Catalunya i les clavegueres de l'Interior amb persones ben relacionades amb els membres de la "brigada política", o els mateixos presumptes treballadors.

El contingut de la reunió
 
Segons l'informe que detalla Público, Giménez Raso va parlar amb el diputat de Cs "de l'actual situació política de Catalunya, mencionant alguns partits polítics, el Cos Nacional de Policia i el CNI, d'una possible oferta al seu partit...."
 
Amb tot, Giménez Raso va instruir el diputat de Cs Heredia durant la seva reunió sobre les preguntes que el portaveu del partit en la Comissió d'investigació faria més endavant als que compareixien.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
12 d'abril de 2018, 20.50 h



España, está organitzant "LA MUNDIAL" Ja está a un nivell de ridícul i incompetència,......que els estats comuns , es posen les mans al cap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
12 d'abril de 2018, 19.36 h

CELEBRO QUE EL S.A.T. SINDICATO ANDALUZ DE TRABAJADSORES, CONEC LES SEVES LLUITES A MARINALEDA, L'ALCALDE SANCHEZ GORDILLO, HA ESTAT DIVERSES VEGADES, FEN CAMPANYA AMB LA CUP, JO ELS ESCRIC, I ENCORATJO, ABENT QUE SON ELS ÚNICS FENT UN TORCEBRAÇ AMB EL FEUDALISME, (GRAN PUNTAL DEL "REINO FINCA ESPAÑA") EN CONTRA HI ÉS TOTA L ÀMPLIA FATXENDERIA ESPANYOLA, EL PSOE DE LA JUNTA VOL DESNONAR-LOS, SÓN AMICS DEL DUQUE DEL INFANTADO, I PODEMOS VATUA! L'ESTAFA PODEMOS COMUNS, COMPLETAMENT NU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
12 d'abril de 2018, 16.58 h

El puerto de Valencia amplía su brecha con el de Barcelona en pleno pulso secesionista

El enclave valenciano aumenta a doce millones de toneladas la distancia con el catalán en el tráfico de mercancías


En el año 2006, el puerto de Barcelona cerró el ejercicio con un tráfico 47,6 millones de toneladas. Fue la última vez que superó a Valencia, su principal competidor históricamente, que en 2007 le arrebató el liderazgo del comercio marítimo español (53,5 millones de toneladas fren... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 d'abril de 2018, 14.44 h

#3 Juan Manuel Sánchez Gordillo, el líder del movimiento de los jornaleros andaluces y alcalde izquierdista de Marinaleda desde hace 37 años, avala la independencia de Cataluña. El político y miembro histórico del Sindicato Andaluz de Trabajadores -conocido por haber encabezado ocupaciones de fincas de grandes terratenientes y el asalto a supermercados durante la crisis- se ha desplazado hoy a Cataluña para alentar el proceso soberanista.

En concreto, ha acudido a Santa Coloma de Gram... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 d'abril de 2018, 14.04 h

#2 Tens raó: l'origen del feixisme va ser Cardona i Civit, Estat català i el seu braç armat Nosaltres Sols! Les Joventuts Hitlerianes ho van apprendre tot d eles Joventuts d'Estat Català a les colònies conjuntes al Montseny. El feixisme de l'altre bàndol, va néixer alimentat pel feixisme català, com a resposta i Franco va ser promogut i finançat per al Lliga de Cambó i la patronal catalana, igual que prèviament Primo de Ribera. I ara, no soalment queda un reducte, queden dos milions ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Adolf Hitparade fletxa Tarragona
12 d'abril de 2018, 13.33 h

Amb aquest moment tothom sap qui són aquesta colla, trepes i feixistes. Qui els vota és perquè troba la seva manera de fer política i els seus objectius la forma justa de fer-ho, espanya és un reducte del feixisme a Europa, i cal extirpar, el que està passant, és el preu que es pagua perquè al seu moment la covardia o la conveniència, no van acabar amb Franco al final de la segona guerra mundial, van deixar la llavor viva i aquí estem amb ells. LA CORRUPCIÓ I PREVARICACIÓ ORGANITZAD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 d'abril de 2018, 13.22 h



PORQUERÍA....PORQUERIA.....PORQUERIA.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.