directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tabàrnia podria boicotejar la manifestació: ''puc dislocar-me el braç si algú es posa un drap indepe i fa com que m'agredeix''

Es filtren comentaris en grups de Tabarnesos

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| La manifestació convocada per aquest diumenge a Barcelona per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats -"pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió"- ha posat nerviosa Tabàrnia. Es preveu un èxit aclaparador d'assistència en un crit contra la repressió i l'autoritarisme de l'Estat i l'espanyolisme Tabarnés no ho pot permetre; però, estaria disposat a boicotejar la mobilització fent ús de les pràctiques més vils? 
tabarnia, ultres, unionisme
Un home amb la bandera de Tabàrnia al telèfon

Comparteix
   


Etiquetes
Per les converses d'un grup de 106 membres sota el nom de "Tabàrnia xat - GDR", sembla que si. "Jo puc dislocar-me el braç, si algú de vosaltres es posa un drap indepe [en referència a una estelada] i fa com que m'agredeix", diu un membre del grup en un comentari avalat per un altre. "És veure un drap d'aquests i em donen ganes de partir pits", li contesta entre comentaris despectius d'altres usuaris cap a TV3. 
 
El mateix membre del grup que s'ofereix a falsejar una agressió per criminalitzar l'independentisme en una mobilització pacífica, assegura que si fan una fotografia del moment, "uns col·legues que tinc a 'Alerta Digital' ho treuen". Segons han informat al directe.cat, sembla que aquest usuari hauria estat expulsat del grup posteriorment als comentaris sota el pretext que es tractava d'un perfil 'troll'. Però, fins a quin punt podem saber quants grups de Tabarnesos estarien planejant un boicot de la manifestació amb aquestes característiques? Hauria estat la raó per expulsar aquest usuari les seves paraules o el fet que s'hagin fet públiques? Això no ho sabem. I espanta. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
. fletxa .
15 d'abril de 2018, 23.25 h

#2 drogat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 d'abril de 2018, 13.44 h

"Perlas" extraidas de las conferencias que el Instituto Nova Historia y el "historiador" Victor Cucurull, actual Miembro del Secretariado NAcional de la ANC y antiguo candidato a las elecciones por UCD, "se atreven" a dar por España (segun afirma el).
http://dolcacatalunya.com/2014/06/01/reir-y-no-parar-vea-a-un-lider-de-la-anc-contando-la-historia-nacionalista-de-cataluna-2/
.
Desde el siglo VII antes de Cristo cuando Cataluña entra en la Historia.

Todo lo que era la Magna Grecia, es decir ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
15 d'abril de 2018, 12.28 h




Aquest invent de "Tabàrnia", tan o més ridícul que els invents de l'Aragoneses amb els seus Tricornis a piles, no té ni cap ni peus. Demostra l'estuPPidesa cretina de l'esPPanyolam franquista.


És com si nosaltres, oblidant que hi ha espanyols de bé (un percentatge petit però existent) bategessim ePPanya com "Putilàndia Xoricera" o qualsevol altra carallada igualment obtusa i insultant.


És clar que què voleu esperar de tarats que no en varen tenir prou amb 40 anys de franquisme... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.