directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El 62% dels espanyols donen suport a la repressió judicial contra els polítics catalans

L'ADN de la majoria de ciutadans de l'Estat és imperialista

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | 2 de cada 3 ciutadans de l'Estat espanyol està a favor que al seu país hi hagi presos polítics. Dit d'una altra manera, la majoria dels ciutadans espanyols creu que s'ha de castigar a aquells polítics que, democràticament i legitima, van dur a terme un referèndum d'autodeterminació per a donar la veu al poble català. Les dadens, però, podrien ser tramposes i amagar un percentatge encara més elevat d'unionistes radicals. 
la sexta
Enquesta de La Sexta

Comparteix
   


Etiquetes
La Sexta, el canal de televisió espanyol, ha elaborat un baròmetre amb diferents dades que analitzen la situació política de l'Estat espanyol. Com no podia ser d'una altra manera, el tema català hi és molt present. Ens ha cridat l'atenció les dades que ofereix una de les preguntes: "Està a favor o en contra que els líders independentistes segueixin a presó preventiva?"
 
Un 62.1% dels ciutadans de l'Estat hi estan a favor, en contra només el 34,3% i un 3,6% que no es pronuncia. El més cridaner és que a Catalunya els resultats són inversos i encara més extrems: un 27,2% a favor i un 71,7 en contra.
 
Però les dades ofertes per INVYMARK, l'empresa que li ha fet el sondeig a La Sexta, no especifica si el tant per cent d'Espanya inclou Catalunya. Si fos així, el percentatge d'espanyols a favor del càstig de presó per als presos polítics encara augmentaria. Però encara hi ha més, si excloguéssim el País Basc, Galícia i la resta de Països Catalans com València i Balears, segurament els ciutadans espanyols a favor de la repressió judicial contra l'independentisme podria passar dels 2/3 als 3/4. Sense dubte, no només els espanyols estan lluny de sensibilitzar-se i entendre els catalans sinó que legitimen la coerció i virulència estatal contra els seus líders.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
17 d'abril de 2018, 17.52 h

He de reconèixer amb satisfacció, que el resultat a Sinpain, és molt millor del que jo em pensava. Falta saber qui ha fet aquest "barrómetre" per saber-ne la fiabiliatat. Per mi, els espanyolistes estàn sota sospita sempre, sino vegeu Llarena & Cia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
17 d'abril de 2018, 15.37 h

La lectura de los resultados debería hacer recapacitar al Gobierno de España. Que un casi 40% de la población no esté de acuerdo con lo que ellos consideran un "Golpe de Estado" es para hacerselo mirar.
En el verdadero golpe de Tejero las encuestas eran practicamente del 95% de acuerdo con el gobierno frenta a un 5% en contra o les daba igual.
Que casi un 40% de la población no esté de acuerdo con la postura del ejecutivo, habida cuenta de la gran presión y manipulación mediàtica que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Otger Cathaló fletxa Catalunya
17 d'abril de 2018, 15.17 h

Aquest resultat no és d'estranyar, és el que han aconseguit desinformant la població espanyola.
Voltant per Espanya m'he fet uns tips d'explicar les coses com son i la gent quan sap el que passa, malgrat que vol la unitat de l'estat, ho entenen i canvien d'actitud.
No, la població espanyola no és ni feixista ni idiota, està en una boira de falsedat que ho empudega tot


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
17 d'abril de 2018, 06.52 h

No es de extrañar ,no tienen ni idea de la realidad.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 d'abril de 2018, 17.09 h



I que voleu, si els ABORREGATS están adoctrinats per els mitjans de comunicació....?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
bejota fletxa bcn
16 d'abril de 2018, 15.55 h

Seis supermillonarios se llevan 5.400 millones fuera de Cataluña. Más de 5.600 empresas se han 'fugado' ya del territorio catalán desde que Artur Mas inició el 'procés' hace cinco años. Seis supermillonarios se llevan 5.400 millones fuera de Cataluña Más de 5.600 empresas se han 'fugado' ya del territorio catalán desde que Artur Mas inició el 'procés' hace cinco años. El gigante informático Tech Data se lleva la sede fuera de Cataluña


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
16 d'abril de 2018, 15.52 h

#1 RIDICULO MUNDIAL DE TVEN 3

La CNN acusa a TV3 de manipular los abdominales de Cristiano Ronaldo
La cadena televisiva estadounidensea CNN se hizo eco de una polémica que acusa a la cadena catalana TV3 de haber manipulado una imagen de Cristiano Ronaldo
http://www.sport.es/es/noticias/real-madrid/cnn-acusa-tv3-manipular-los-abdominales-cristiano-ronaldo-5271501?utm_source=elperiodico.com&utm_medium=widget&utm_campaign=widget-portada-elperiodico&_ga=1.179799076.1862755372.1452360317



JA JA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Claravalls fletxa Claravalls
16 d'abril de 2018, 15.37 h

España és i serà misèria feixista.Que es pot esperar d'un país on no es respecten els drets humans tan individuals com colectius.Un país que es incapaç de condemnar els crits que ha comès al llarg de la seva història.El ADN de España violència,odi,sang i mort.Amb aquest ADN està tot dit.Rayes franquistes fora de Catalunya.Sou una colla de miserables,reprimits,amargats,primitius...tot,tot el més bo... feixistes més que feixistes.Hispanos sou la vergonya de l'ésser humà.
Catalunya... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.