directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

L'èxit dels bons desborda les expectatives de bancs i caixes

Nombroses entitats preveuen una demanda per damunt de l'oferta · Prop de 900 milions d'euros ja s'han col·locat en el primer dia d'adquisicions

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La polèmica emissió de bons per part de la Generalitat de Catalunya ha estat acollida amb els braços oberts per la ciutadania, que s'ha interessat massivament en adquirir-los. Les expectatives creades per les 23 entitats que els venen han quedat curtes doncs a tenor de les nombroses peticions que ha rebut aquest divendres, primer dia per poder-ne comprar. Segons fonts del sector, algunes de les entitats ja han
superat el 90% del total de bons que tenien assignats, tendència que, de continuar aquest dilluns, completarà amb el total dels bons assegurats. Segons diverses fonts, ja s'han col·locat prop de 900 milions d'euros, encara que no hi ha hagut cap confirmació oficial des del Departament d'Economia.

Comparteix
   


Etiquetes
Les bones condicions dels bons, que ofereixen un interés del 4,75% a un any amb la garantia de la Generalitat, ha empès a molts ciutadans a interessar-se per adquirir-los, fet que, si es compleixen les expectatives del govern, cobriran 2.500 milions d'euros. Els bons es poden adquirir amb un mínim de 1.000 euros i un màxim de dos milions, fet que va haver d'acceptar la Generalitat, que volia imposar un sostre de 150.000 euros, després de la pressió de bancs i caixes. Els diners dels bons adquirits seran retornats amb la rendibilitat establerta a partir del 21 de novembre de 2011. Les vint-i-tres entitats que estan col·locant els bons també hi sortiran guanyant i cobraran un 3% de comissió a la Generalitat: un 2% per la col·locació i un 1% més per assegurances.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Lluís fletxa Girona
26 d'octubre de 2010, 15.11 h

Això és escandalós: UN 3% PER A LA BANCA. Qué us heu cregut polítics dels collons. NO SOU DIGNES DE GESTIONAR EL NOSTRE PAÍS!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
26 d'octubre de 2010, 12.11 h

-les entitats que EN venen. No 'els venen'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC
24 d'octubre de 2010, 06.16 h

És molt trist que mentre els diners dels nostres Impostos marxen en gran part fora de Catalunya la Generalitat hagi de recórrer a mesures com aquestes, mot trits!. La necessitat de tenir un estat propi que ens vagi a favor i deixar de formar part de l´estat espanyol que ens va a la contra en tot és urgent i necessària. VISCA CATALUNYA LLIURE!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.