directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Corbacho titlla Mas de 'prepotent' per presumir 'que ho ha tingut tot fàcil a la vida'

L'ex ministre de Treball contraposa aquesta actitud amb el 'rigor i l'austeritat' de Montilla

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El número 3 del PSC per Barcelona, Celestino Corbacho, ha tirat amb bala aquest dissabte contra el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas. L'ex ministre de treball del govern espanyol ha definit Mas com el representant 'de la prepotència' i l'ha acusat de presumir 'que ho ha tingut tot fàcil a la vida'. En el seu primer acte públic després d'abandonar la cartera de Treball, Corbacho no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de criticar el convergent, de qui ha dit que també es vanta 'd'haver anar a col·legis d'elit'. Corbacho ha contraposat aquesta actitud a la del candidat socialista, José Montilla, que segons ell encarna els valors del 'rigor i l'austeritat'.
celestino corbacho
Comparteix
   


Etiquetes

Per a Celestino Corbacho, José Montilla és qui millor representa els valors d'una persona que 's'ha fet a si mateix'. Segons el número 3 de la llista del PSC al Parlament, Montilla ha sabut incorporar 'a la responsabilitat i el compromís' aquells valors que estan arrelats a la societat catalana, 'l'esforç, l'entrega i el sacrifici'.

'Hi ha altres candidats que per ells mateixos posen de manifest el que són, que tot a la vida ho han tingut fàcil i que -fins i tot- presumeixen d'haver anat a col·legis d'elit', ha sentenciat Corbacho, en una clara al·lusió al cap de llista convergent. Durant el seu discurs, a més, el número 3 del PSC també ha criticat els populars per 'utilitzar la demagògia per fer campanya electoral'.

CiU practica l''independentisme camuflat'
Durant el seu discurs, Corbacho també ha dedicat una estona a parlar de l'encaix de Catalunya amb Espanya. Després de mostrar-se obertament federalista, Corbacho ha tornat a brandar l'espasa contra CiU, a qui ha acusat de practicar un 'independentisme camuflat'.


.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
26 d'octubre de 2010, 12.15 h

-ha disparat amb bala. No 'tirat'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
25 d'octubre de 2010, 19.50 h

#2 Vostè veig que és molt innocent. O és que es pensa que el senyor del col·legi de pagament o d'èlit és diferent dels altres ???. O és que és pensa Vostè que és Sant Artur Mas, màrtir ??? I si no ho fa ell, ho faran els seus acòlits. I li diré més: Apart de tot això, aquests de CiU són uns mentiders. Només se'ls pot creure una sola de cada quatre paraules i encara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Núria fletxa Esplugues de Ll.
24 d'octubre de 2010, 22.06 h

#1 Tu sempre estásd'acord amb els sociates, per això has beneït els Tripartits...i és que en el fons ets més d'esquerretes que independentista. Has perdut tant els papers que ja no saps que coi ets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
... fletxa Barcelona
24 d'octubre de 2010, 19.34 h

Però que t'empatolles! No diguis coses que jo no he dit pas! En primer lloc, no sóc convergent, sinó independentista. No sóc tan babau per votar un partit regionalista com CiU. Què la majoria de convergents hi estan endollats? I tant! Però també ho estan els socialistes, que com els convergents, reparteixen càrrecs a tort-i-a dret. Ambdós ens roben per igual.
Què hi ha gent que ha vingut dAndalusia i s'ho ha hagut de currar? Sí, no t'ho nego pas. És evident i seria de ximples negar-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
24 d'octubre de 2010, 19.30 h

El problema és aquest, que aquests ignorants sense ofici ni benefici estan tant afamats que se'ls hi ha ennat la ma saquejant els presupostos, per assegurar-se un futur que se'ls presenta negrissim.

Aquí està explicat amb ets i uts:

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20101023/54060009746.html

Qiant el proper Govern de CiU expliqui la veritat dels comptes de la Generalitat, ens acollonirem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi-80 fletxa València
24 d'octubre de 2010, 18.14 h

#2 Per cert, els que si de cas no han fotut res han sigut els teus convergents de les famílies benestants catalanes, que ho han tingut tot fet. Els altres sí que s'ho han hagut de currar, alguns vinguts d'Andalusia i començant a treballar al tajo. Al remat, tots han acabat al mateix lloc, a viure del sistema i del règim espanyol mitjançant aquesta gran família anomenada sociovergència.

PSCiU, sou el càncer bicèfal de Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi-80 fletxa València
24 d'octubre de 2010, 17.46 h

#2 Ets el clar exemple que el problema no són els polítics o la política, sinó que el problema és la societat en sí mateixa, que avala i aupa als corruptes, als quals admiren i als quals voldrien imitar, cosa que fan a petita escala i que farien a més gran escala si pogueren.

Segons tu, robar és inherent a l'home, i com que és així, millor que ens robe el més guapo i vestit amb Giorgio Armani que no un de més lleig i vestit al Cortefiel.

SOCIETAT MISERABLE!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
... fletxa Barcelona
24 d'octubre de 2010, 12.10 h

Doncs jo prefereixo que una persona preparada, encara que sigui prepotent i hagi anat a escoles d'elit, governi Catalunya i llepi de la mamella pública que una colla d'ignorants que, sense haver fotut res, porten tota la vida a la política, enriquint-se injustament (Montilla, Corbacho, Puigcercós). Quina colla de penques i populistes. Tant de bo s'estimbin a les eleccions. Ja n'hi ha prou que aquests personatges que no tenen ni ofici ni benefici ens birlin els diners.
||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC
24 d'octubre de 2010, 06.06 h

Per una vegada estic d´acord amb el corbacho i espero que la prepotència de mas i de Ciu en general els acabi passant factura, tot i que per molt que ho vulguin negar Ciu, Psc-psoe i pp són exactament el mateix per Catalunya, mini autonomia administrativa, constitució espanyola i atado i bien atado per sempre. És el que hi ha!. Ni un sol vot de cap català que estima Catalunya cap aquest partits que a sobre són els més corruptes que hi ha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.