directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La jutgessa escolta més de dues hores el tinent de la Guardia Civil i decideix arxivar la causa contra Pesarrodona

El regidor del nas de pallasso no ha ni de declarar perquè la magistrada no veu delictes d'odi ni de resistència greu

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN Manresa .- El regidor de Cultura de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), Jordi Pesarrodona (ERC), finalment no ha declarat aquest dilluns davant del Jutjat d'instrucció número 2 de Manresa perquè la jutge ha decidit suspendre la declaració després d'escoltar el testimoni d'un tinent de la Guàrdia Civil. L'advocat de Pesarrodona, David Casellas, ha explicat a la sortida dels jutjats que la intenció de la magistrada és arxivar la causa per aquests dos delictes, malgrat que ha demanat l'opinió per escrit de la fiscalia i de la defensa abans de fer la resolució definitiva. 
jordi pesarrodona
Primer pla de Jordi Pesarrodona amb el puny alçat
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Casellas ha relatat que la declaració del comandament de la Guàrdia Civil, que era el responsable de l'operatiu a l'escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada –on es trobava Pesarrodona l'1-O-, ha sigut "molt contundent", ja que "cap dels fets que constaven a l'atestat de la Guàrdia Civil que s'atribuïen a Pesarrodona se sostenien". D'altra banda, la jutge també ha suspès la declaració del mosso que havia de declarar com a investigat aquest dilluns perquè, segons els lletrats, de la declaració del guàrdia civil també s'ha desprès que "no hauria comès el delicte de desobediència que li atribuïa l'atestat".
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
23 d'abril de 2018, 18.24 h

Les exportacions de les empreses catalanes han crescut un 4,9% entre els mesos de gener i febrer d'aquest 2018, respecte al mateix període de l'any passat i han registrat un nou rècord de tota la sèrie històrica en aquest període acumulat, segons dades del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat.

Amb un total d'11.520,7 milions d'euros, les vendes de mercaderies de companyies catalanes a l'exterior lideren la classificació de l'estat espanyol i concentren el 25,4% de totes les ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
BEJOTA fletxa bcn
23 d'abril de 2018, 18.14 h

Otras nueve empresas se evaden de Cataluña. Los destinos de las firmas son Bilbao, Dos Hermanas, Madrid, Molina de Segura, Teulada y Zuasti. Inco, ingeniería metalúrgica, abandona BCN y se va a Madrid. Se instaló en Barcelona hace casi 40 años y hoy emigra a San Sebastián de los Reyes. Impactmedia deja Cataluña y se va a Madrid. La firma tiene 15 años de vida y es especialista en la publicidad de centros comerciales.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
23 d'abril de 2018, 17.56 h

I l'abús de poder repetidament, edemes de la falta evident de capacitat per exercir de manera professional i competent el paper d'autoritat judicial, obligada a complir i fer complir la llei, prevariquen i menteixen amb freqüència per no dir sempre amb els casos contra l'independentisme, per tal de perjudicar els que no pensen com els benemèrits, almenys Això DIUEN ELLS,..... ELLS SABRAN PERQUÉ. Poques acusacions rebran de defensors dels drets humans dels catalans i de la democràcia, aix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
23 d'abril de 2018, 16.30 h

Demostrat: les denúncies de Delicte d'Odi, Delictes d'Odi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.