directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 11:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les curiositats del Sant Jordi 2018: del vídeo viral passant a la rosa més sexual i per un pansit guardia civil tabarnià

Aquestes són 12 imatges de les més destacades del dia del llibre i la rosa

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Molts llibres i moltes roses. Com cada Diada de Sant Jordi, els catalans han omplert els carrers d'arreu del territori per a gaudir d'aquesta festa tant romàntica com cultural. Enguany, però, amb un regust estrany per tenir mig govern empresonat i l'altre mig a l'exili, sense Govern i amb el 155 a sobre. Per això, també ha estat el Sant Jordi més reivindicatiu dels últims temps.

Comparteix
   


Etiquetes
1- El clic de Puigdemont: Una de les joguines que més ha triomfat aquesta diada, un playmòbil del president Carles Puigdemont
2- Roses grogues: Aquest any a la rosa tradicional vermella li ha sorgit una forta competidora: les roses grogues han omplert places i balcons per demanar la llibertat dels presos polítics. De fet, s'han calculat unes 600.000 roses grogues venudes. 
3- Gran venda de llacets i nassos de pallasso: A més, els llacets grocs avui també han tingut molta sortida així com els nassos vermells de pallasso en solidaritat al regidor d'ERC Jordi Pesarrodona que avui anava a declarar als jutjats de Manresa per un delicte d'odi i resistència a l'autoritat. La magistrada ha arxivat el cas.
4- La generalitat s'omple de roses: malgrat que no ha pogut anunciar-se massa pel 155, avui el Palau de la Generalitat oferia una jornada de portes obertes i la gent s'hi ha apropat per a entregar-hi roses grogues.
5- Regalar una rosa per anar més enllà: Una de les imatges virals d'aquest Sant Jordi ha estat un home caçat amb unes roses preparades per a regalar i a la mateixa mà un pot de lubricant per a practicar el sexe.
6- Una nova aventura d'en Teo: el personatge de llibres infantils creat el 1977 a Barcelona per Violeta Denou, Teo, ha gaudit d'una nova entrega: Teo se'n va a Sant Esteve de les Roures.
7- Un guàrdia civil pansit a Tabarnia: aquesta és una de les imatges més ridícules que ha deixat la paradeta de Tabarnia per aquest Sant Jordi.
8- Viva Puigdemont: La partitura de la cançó infantil Bi Ba Butzemann ha servit per a embolicar també les roses
9- La Casa Batlló coberta de roses: com és tradicional, la casa Batlló de Barcelona s'ha tenyit de vermell quan per la Diada ha omplert els balcons de roses vermelles
10- Urnes de l'1-O com a cistells de roses: El referèndum de l'1-O també ha estat molt present aquest Sant Jordi. Fins i tot, les urnes han fet de cabassos per a les roses.
11- Pintades reivindicatives
 
12- El vídeo viral de la jornada l'ha protagonitzat la periodista madrilenya Beatriz Talegón que ha explicat el seu encontre amb Inés Arrimadas i la clatellada que li ha deixat caure.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Frederic Sesé fletxa Bellaterra
24 d'abril de 2018, 13.35 h

#3 Es clar que n'hi ha... però encara són mooooooolt pocs. Per simple estadística haurien de ser molts més... i això permet seguir afirmant la generalització de que Espanya ens està en contra. Quan el percentatge pugi significativament, començarem a precisar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
24 d'abril de 2018, 11.34 h



Bea que mal encuentro. Para ti es uno mas, peró si me la encuentro yo me da un yuyo. ME CREA PROBLEMAS DE SALUD , SU IMAGEN. y la del papa Aznar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 d'abril de 2018, 09.39 h


Molt bon comentari, Beatriz Talegon. Ho veieu, companys, com hi ha madrilenys bones persones que ens defensen? No tots ni molt menys son com el Rajoy y sus secuaces.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
24 d'abril de 2018, 09.25 h

JO, AQUEST ANY TAMBÉ HE ACOMPANYT LA DIADA DE GROC AMB MÉS FERVOR QUE MAI! PER LA NOSTRA REPÚBLICA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.