directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Àudio] ''La policia em van agafar violentament pel coll per cridar 'Llibertat' a Riazor''

"Em van tractar com un delinqüent i van inventar-se que havia amenaçat un menor"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | La repressió de l'Estat contra Catalunya traspassa les fronteres del Principat. Així es va demostrar ahir al camp del Deportivo de la Corunya, que jugava contra el Barça. Un partit on hi va haver més aficionats catalans que un desplaçament habitual del torneig, ja que el Barça podia ser campió de la lliga espanyola, tal com va acabar passant. També per això, la Policía Nacional espanyola estava més a l'aguait per repartir estopa.
barça,
El soci del Barça, Sergi Sanchez, agredit per la Policia espanyola en una imatge del seu Facebook

Comparteix
   


Etiquetes
I fins a 5 aficionats del Barça van ser agredits per la policia espanyola ahir al camp de Riazor a la Corunya. Un d'ells és soci del Barça i ha volgut compartir la seva experiència amb el directe!cat amb la intenció que "aquells que encara dubtin vegin la repressió de l'Estat cap a Catalunya". En Sergi Sànchez Adame és un dels seguidors del club blaugrana més actius i que sol acompanyar l'equip en els seus desplaçaments. "Això ja no és per mi, és una qüestió de democràcia i llibertat d'expressió" ens explica.
 
Resulta que al minut 17'14", va cantar "Llibertat" i "independència". "Hi havia una senyora que no li va agradar els càntics" i de cop, explica "6 Policies Nacionals venen cap a mi, m'agafen pel coll amb molta força i agressivitat, em porten per la boca de l'estadi escales avall amb un tracte intimidatori i vexatori". La ràbia i la tensió van fer que en Sergi comencés a plorar: "vaig pensar en la contundència policial de l'1-O, la meva família, els centenars de càrrecs públics amenaçats, els presos i exiliats polítics...no podia contenir les llàgrimes!"
 
La mateixa senyora que s'havia queixat als policies, en veure l'exagerada i desmesurada contundència dels agents va demanar que paressin: "no hay para tanto para que le hagais eso" però els policies van fer cas omís. A més, el van acusar d'haver amenaçat un menor d'edat.
 
El soci del Barça admet que la policia, amb aquest comportament, li ha generat por i incertesa: "no sé quina multa em posaran, em van prednre les dades i em van demanar el DNI".
 
Aquí el seu testimoni, tal com ens ho ha explicat:

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
CARLES fletxa Badalona
30 d'abril de 2018, 16.46 h

Tots aquest abusos de la gestapo, s'han de denunciá, no ho deixem, perque anira a mes. ni un pas enrrera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.