directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Cambra de Comerç espanyola intenta amagar la imatge repressora de l'Estat

Contracta una campanya internacional per defensar l'Estat de Dret

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | "Reforçar la imatge d'Espanya i fomentar l'arribada d'inversions". Aquest és l'objectiu de la Cambra de Comerç d'Espanya, una de les principals institucions empresarials de l'Estat, que ha contractat una campanya internacional per "contrarestar l'independentisme" i contraposar la imatge repressora de l'Estat.
Expectació dels mitjans de comunicació internacionals davant la roda de premsa on han intervingut el president de la Generalitat
Expectació dels mitjans de comunicació internacionals davant la roda de premsa on han intervingut el president de la Generalitat
© Guifré Jordan

Comparteix
   


Etiquetes
L'organisme culpa el procés sobiranista de generar un context d'inseguretat i inestabilitat econòmica. Sobta però, que el principal missatge que vol enviar a la comunitat internacional és que la demoràcia espanyola és un Estat de Dret. Una imatge que en els últims temps s'ha vist greument afectada per la repressió de l'1-O, els empresonaments de líders sobiranistes i les retallades en drets i llibertats.
 
La idea, segons publica El Mundo, és promoure que Espanya "és una democràcia que va haver d'aplicar de forma excepcional el 155 de la Constitució davant l'intent il·legal de secessió".
 
La campanya de la Cambra de Comerç, que presideix l'empresari català, Josep Lluis Bonet, ha estat aprovada a la junta directiva, que representa, entre altres, grans grups com el Banc Santander, BBVA, CaixaBank, Telefònica o Iberdrola.

Per falta d'acció del Gobierno
 
La campanya durarà set mesos i ha estat contractada a una agència britànica. Entre els objectius hi ha el de "combatre el dany de reputació patit per Espanya i Catalunya davant l'opinió pública internacional, focalitzant l'àmbit empresarial i econòmic".

Segons les agències de comunicació aspirants consultades per El Mundo, el pressupost de 484.000 euros és molt limitat per aquest "desafiament" a falta de l'acció del Gobierno.
 
Tot i això, la Cambra de Comerç espera que sigui rellevant i eficaç malgrat que l'executiu de Rajoy no hagi aconseguit que en la premsa internacional s'entengui l'acció de l'Estat contra l'independentisme.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
2 de maig de 2018, 10.39 h

Hahahahahahhahahaahahahahhahahahahahahaha, desesperats i acomplexats


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa barna
2 de maig de 2018, 10.19 h

Ja sabem que representen els de l'IBEX i això ja arriba tard, el MÓN ja sap qui són i que fan amb els diners que els surten per les orelles per gastar-los amb el que els roti.
A CATALUNYA s'han vetat delegacions ( no així a les altres comunitats autònomes) i empreses per poder fer negocis i ni així aconseguiran que els creguin. AU A DORMIR!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
TABARNIA IS NOTHING. ALBERT BOADELLA IS TABERNARIUS RESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
1 de maig de 2018, 22.13 h



OIR, ¿ALGUNO DE VOSOTROS NO ME CAMBIARIA MI TRICORNIO POR UN BUEN CHULETÓN DE CERDO? ES QUE HOY HE LLEGADO TARDE AL RANCHO. ADEMÁS, HACE QUE NO COMO UN BUEN PEAZO CARNE DESDE QUE ESTOY A REGIMEN POR MIS MIS ALMORRANAS GORDAS COMO UNA PELOTA DE PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Observador fletxa Solsona
1 de maig de 2018, 20.52 h

No podran fer res com 'el gran comisionado de la marca espanya'. Són impresentables i encara faran més el ridícul i tots els ajudaran a fer-lo Són uns fatxendes i ni campanyes ni res ho pot amagar ja. Un pais en avançat estat de descomposició i podredumbre no es pot amagar la pudor que fa ni amb el millors perfuns com poden ser campanyes fetes per gent no tan garrula.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
1 de maig de 2018, 17.22 h

.

Ciudagramos....ben trobat..,,


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 de maig de 2018, 17.06 h



Ni el Estt d'Dret, ni la Etica, ni la Moral, son drets fonamentals que coneguin......


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de maig de 2018, 17.01 h

ESPANYA ÉS LA GRAN SEPARATISTA, USANT CATALUNYA COM A MONEDA DE CANVI, A TRAVÉS DELS SEU ODI, GIBRALTAR REGALAT A ANGLATERRA A PERPETUÏTAT A CANVI D'ABANDONAR L'AJUDA A L'EXERCIT CATALÀ, 1659, EL REI ESPANYOL VA REGALAR AL FRANCÈS SIS COMARQUES CATALANES DE ,LA CONFEDERACIÓ QUE EREN REGNE DE MALLORCA AMB CAPITAL DUAL PERPINYÀ, PALMA. ESQUARTERAR CATALUNYA ELS PLAU, II SÓN AL CIM DEL SEPARATISME, EL QUE VOLEN DIR-NOS D'INSULTANT, DE SEPARATISTES,A MÉS DE CREUS GAMMADES AL NANO CERVE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.