directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Gobierno estaria amagant un informe on s'exculpa els professors assenyalats

Segons denuncia un docent de l'IES El Palau

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | La polèmica entorn els nou professors assenyalats per El Mundo i Albert Rivera continua portant cua. Les mostres de suport se succeïen aquest dilluns, tant d'altres mestres de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca com d'estudiants, exestudiants i part de la societat i el món educatiu. Ara, un professor de l'institut ha denunciat que s'estaria amagant un informe que afirma que "no hi ha cap indici" negatiu en el comportament dels docents.
© @Berlustinho

Comparteix
   


Etiquetes
El mestre ha reclamat que es faci públic l'informe que "s'està ocultant" de la Inspecció d'Educació de la Generalitat sobre l'endemà de l'1-O i pel qual la Fiscalia ha denunciat nou professors per un presumpte delicte d'incitació a l'odi.
 
En declaracions a Europa Press, Josep Lluís del Alcázar, delegat sindical de la CGT, ha reclamat a l'alcalde de Sant Andreu, Enric Llorca, que pregunti al ministre Íñigo Méndez de Vigo, qui ara té les competències en educació amb l'aplicació del 155, "per què oculta l'informe d'Inspecció".
 
Segons el professor de Ciències, el sindicat té constància que l'informe d'Inspecció "no veu cap indici" negatiu en el comportament dels docents, i ha reclamat que es faci públic per proporcionar tranquil·litat als professors i alumnes.

Acusasions "infundades"
 
El professor ha defensat la tasca dels docents d'El Palau i ha lamentat la "instrumentalització" que s'està realitzant del cas.
 
Del Alcázar ha dit que es vol "mantenir el conflicte obert" per alimentar el relat que a les escoles catalanes s'adoctrina, en una situació que afecta els professors, però també els alumnes.
 
Tanmateix, ha afirmat que el Consell Escolar de l'institut, en què hi ha l'ajuntament, va manifestar al novembre per unanimitat el rebuig a les acusacions "infundades" i va remarcar que mai s'havia produït un conflicte per raons ideològiques.

Mostres de suport

Les mostres de suport generades per la indignació van omplir la xarxa. Estudiants, exestudiants i professors de l'Institut van sortir en defensa dels docents investigats, després de l'escarni de El Mundo. L'Institut es va llevar ahir ple de pintades contra els professors on es podia llegir "nazis" i "separatistes". 

Aquest dimarts hi ha una concentració en suport als professors que ha començat a les 12 h davant l'Ajuntament d'aquest municipi del Baix Llobregat.

Tanmateix, Carles Puigdemont ha defensat l'escola catalana. A través d'una piulada a Twitter ha afirmat que "davant la cruïlla de l'amenaça o la llibertat, Catalunya escull sempre la llibertat" i afirma que "ho seguirem fent malgrat els extremistes piròmans que assenyalen, persegueixen i vilipendien l'escola catalana". La seva publicació acaba dient que "d'aquesta llavor sorgirà una societat lliure, crítica, democràtica i republicana".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
2 de maig de 2018, 10.33 h

#1 Com sempre quan no teniu arguments aneu per els cognoms, patètic, lamentable. Com és habitual en vosaltres no enteneu absolutament res sobre Catalunya, res de res. Normal un inmigrant com tu o l'Arrimadas no sabeu res sobre nosaltres


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
2 de maig de 2018, 10.31 h

No em sorprèn pas, espanya sempre amaga moltes informacions que el que faríen sería destrossar per complet el seu món particular i que idiotes com Flatulensis adoren cegament.

Són idiotes, com més menteixen més s'enfonsen


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
TABARNIA IS NOTHING. ALBERT BOADELLA IS TABERNARIUS RESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
1 de maig de 2018, 21.48 h


#9 QUE FACIL REIRTE, TU QUE NO TIENES QUE SUFRIR EL CALVARIO DE UNAS ALMORRANAS GRANDES COMO LAS MIAS, QUE TIENEN EL TAMAÑO DE UNA PELOTA DE PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
1 de maig de 2018, 21.02 h

#7



DIGAM KAGARRINO DE KAKABARNIA, QUANS DIES FALTEN PERQUE LA "COJA",


LA GUARRA DE LES SELECCIONS VAGI A FOTRE EL RIDICUL AL MUNDIAL DE RUSSIA ?


A L'ULTIM MUNDIAL, EL POLVO VA SER D'ESCANDOL, T'ENRECORDES DEL 5PA1N ?



JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS








Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
1 de maig de 2018, 17.26 h

#1

Tu també, estás amb els TABARRAGRAMOS.......d'altre manera, imposible .


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
1 de maig de 2018, 15.02 h

#6 Calvet ha de disculpar-se davant de Ciutadans per una cita falsa
La diputada republicana havia utilitzat una informació de Directe.cat, un mitjà proper a ERC
http://www.naciodigital.cat/noticia/64957/calvet/disculpar-se/davant/ciutadans/cita/falsa

La diputada d’ERC, Gemma Calvet, s'ha vist obligada a retirar davant del ple del Parlament una expressió per resultar "falsa". Calvet havia atribuït al diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, la frase "Os vamos a montar un Ulster que os vais a c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
1 de maig de 2018, 13.08 h

DONCS SI, JA FA CINC SEGLES DE TERGIVERSACIONS, OBSCURANTISME,, MENTIDES ESTAFA, FALSEDATS HISTÒRIQUES PER LA HISTÒRIA ROMÀNTICA FALSA ESPANYOLA,, ELS FETS ES REPETEIXEN JUST PERQUÈ L'EVOLUCIÓ DELS PODERS FÀCTICS ESTAN ABSENTS DE LA SEVA VIDA, RECLOSA EN L'ÈPOCA TROGLODITA, LA MODERNITAT LA RESERVEN A LA FABRICACIÓ, UTILITZACIÓ I VENDA D'ARMES PER BOMBARDEJAR ELS HOSPITALS EL IEMEN, AQUESTA ÉS LA SEVA MANCA ABSOLUTA D'ÈTICA, ELS NANO CERVELLS ELS CREIXEN MUNIÓ DE CREUS GAMMADES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de maig de 2018, 13.05 h




#1 Chavalín, tu, que parece ser te hacias llamar Aragoneses, tienes clavados en la mente unos recuerdos abominables de tu infancia, cuando a tu mamá la fornicaban unos clientes FALANGISTAS , es decir, NAZIS, que la maltrataban y alguno de los cuales te hizo cosas vergonzosas que, sin embargo, a ti te gustaron mucho (y así has acabado de viciado)

Por eso sigues viendo NAZIS en todos los demòcratas que no aceptan tu FRANQUISMO MILITANTE que te hace perder horas y mas horas exhibiendo tu p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
1 de maig de 2018, 12.57 h

#1

Tu també ets UFDLGP. i defecat...,.... i guanyat a pols.

DE RES MACO....LA VERITAT SEMPRE SURT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
1 de maig de 2018, 12.55 h



"Guarrimangades", totes las que volgueu.... SON GENTUSSA. , acostumats a lluitar amb lo mes fosc i brut i a fè que tenen molts seguidors, tan MALALTS COM ELLS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.