directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] L'amor d'un jove per Núria Feliu: la nova cançó catalana de l'estiu?

Pau de Ponts escriu una oda a la cantant malgrat la gran diferència d'edat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Diu la dita popular que l'amor és cec. De fet, la passió entre dues persones no hi entén de res, ni de gènere, d'origen, de raça, religió o edat. Els grans clàssics de la literatura, del teatre i del cine ja s'han encarregat d'explicar-ho fins a la sacietat. I no podia faltar també el gènere de la cançó: aquest cop, una que tracta l'amor d'un jove per una dona considerablement més gran i es podria convertir en el hit d'aquest estiu: Boig per la Feliu.
pau de ponts, nuria feliu
Pau de Ponts amb Núria feliu

Comparteix
   


Etiquetes
El cantant, músic i humorista Pau de Ponts, conegut per les seves paròdies musicals que penja al seu canal de Youtube, ha tret nova cançó i es tracta d'una oda a l'amor entre d'edats molt oposades. De fet, ell mateix és l'enamorat i l'afortunada és, ni més ni menys, que la gran Núria Feliu.
 
"Ja sé que és més gran, però això no hi fa res. Tu i jo podríem ser com la Shakira i el Piqué"
 
Al vídeo es pot veure Pau de Ponts cantant-li a la mateixa Feliu a ritme de reggeaton, que s'ha prestat per a col·laborar-hi. El cantant intenta seduir-la "la gent ja pot xerrar, revolucionaríem el panorama català". Fins i tot, el músic avisa que "marxaré de Ponts i m'empadronaré a Sants".
 
"Estic boig per la Feliu, m'és igual si la gent riu". També hi ha un moment perquè la diferència d'edat també es transformi en física, quan en Pau es passeja pels carrers de Sants amb la geganta de la Feliu, que ja no només li suma molts anys sinó que li triplica l'alçada.
 
Podrà ser aquesta la cançó freaky de l'estiu català?



Hi ha hagut altres precedents de cançons "freakys" de l'estiu o declaracions sonades d'amor. Aquí us fem un resum:
 
Durant un estiu es va fer viral la proposta dels Txatarres (mescla entre Catarres i Txarango) amb un "electro-llatí" que parodiava els videoclips de reggaeton i les lletres masclistes d'aquest tipus de música:

 
Per parlar de cançons de l'estiu "sui generis" en català ens trobem el clàssic "És super fort" de l'artista Josmar que va revolucionar les discoteques catalanes.



També hi va haver una declaració d'amor sonada com la d'Estanislau Verdet a Josep Cuní



Fins i tot, en Jordi Pujol va referir-se a un dels fenòmens musicals d'ara fa uns anys, l''Oh, Jennifer' dels Catarres.



Per acabar, el duet còmic Mali Vanili van causar furor amb "Espanya, lo nostre no funciona" que encara avui acumula visites.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Josep Pagès i Canaleta CARDEDEU SENSE UN BON AJUNTAMENT NI BONA POLICIA LOCAL UN ELS COTXES NO RESPENTEN ELS PASOS DE VIANATS I JA CACAS DE GOSSOS PER TOT ARREU EL BARRI DELS ESTALVIS EL PITJOR DE CARDEDEU UN JA GENT MOLT DOLENTA fletxa JUNTS PER CATALUNYA ,E.R.C. y LA CUP ¿ VOLEU FER SI O NO UN NOU GOVERN CATALÀ ? SI NO ¿ PER QUÈ HUS BAN VOTAR ? ¿PER QUÈ NO ELIMINEU EL ARTICLE 155 ? DE QUE HUS SERBEIX TENIR UNA MAJORIA ? SI NO FEU UN GOVERN
3 de maig de 2018, 01.06 h

PRESIDENT JOVE y DONA GRAN A FRANÇA aixo ES QUEL AMOR ES CEC Casado con su Profesora ..Que podria ser la seva Mare je je EL PRESIDENT DE FRANÇA QUE FA RETALLADES I LA REFORMA LABORAL Fa politicas de DRETES I DURA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Pagès i Canaleta CARDEDEU SENSE UN BON AJUNTAMENT NI BONA POLICIA LOCAL UN ELS COTXES NO RESPENTEN ELS PASOS DE VIANATS I JA CACAS DE GOSSOS PER TOT ARREU EL BARRI DELS ESTALVIS EL PITJOR DE CARDEDEU UN JA GENT MOLT DOLENTA fletxa JUNTS PER CATALUNYA ,E.R.C. y LA CUP ¿ VOLEU FER SI O NO UN NOU GOVERN CATALÀ ? SI NO ¿ PER QUÈ HUS BAN VOTAR ? ¿PER QUÈ NO ELIMINEU EL ARTICLE 155 ? DE QUE HUS SERBEIX TENIR UNA MAJORIA ? SI NO FEU UN GOVERN
3 de maig de 2018, 00.38 h

NO ESTA CASADO EL PRESIDENT DE FRANÇA Amb la que va ser la seva Profesora UNA Dona molt més gran que el AQUI EL AMOR TAMBE ES CEC No importa la diferencia de edat que estenen ..

JO de ben Jove nomes me agradaba anar en dones Grans per cardar amb elles fer el amor , .ajudar-les ..

JA Molts joves quels agrada esta en dones grans JA Moltes pel-licules de Sexe UN NOI CARDA AMB UNA SENYORA BEN GRAN Que podria ser la seva mare o avia i agraden molt ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.