directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP valencià anima les famílies a assenyalar professors per ''adoctrinament''

Insta a enviar denúncies anònimes a un web

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| El PP valencià insta les famílies a assenyalar i criminalitzar professors amb la plataforma "No a l'adoctrinament a les aules"; amb que pretèn recollir al seu web les denúncies d'alumnes, pares i professors sobre casos d'adoctrinament, "defensar la llibertat en els centres educatius valencians i evitar que es converteixin en subseus polítiques al servei dels interessos del govern". Així ho ha donat a conèixer aquest dijous en roda de premsa el vicesecretari de comunicació dels populars valencians, Jaume Bronchud, que ha dit que amb la iniciativa els populars volen prioritzar la llibertat i posar l'educació al servei de la qualitat "perquè no es pot traslladar la política a l'educació".
 

Comparteix
   


Etiquetes
Bronchud ha dit -a més- que l'objectiu d'aquesta plataforma "és ajudar els alumnes a rebre millor formació, ajudar els pares a protegir i defensar la llibertat educativa i als professors perquè no es vegin intimidats per les accions polítiques del Consell ".Els populars han explicat que les denúncies seran anònimes "per evitar les represàlies" i que consistiran en omplir un senzill formulari amb un correu i el nom del centre. A partir d'aquí, des del PP s'ampliarà la informació i verificarà cada cas per, a continuació, "realitzar les accions oportunes en defensa dels drets de l'alumnat i evitar aquest atropellament".

"Model separatista"

Bronchud ha explicat que "hi ha un model separatista plantejat per l'esquerra que pretén imposar un model únic, amb una evident incapacitat de governar per a tots, més enllà dels interessos que representen". El representant popular ha volgut agrair la tasca que realitzen els professionals docents, però "condemnem la utilització d'alguns centres com subseus polítiques al servei dels interessos del govern". "Volem estimular la llibertat i posar l'educació al servei de la qualitat educativa perquè no es pot traslladar la política a l'educació, cal treure la política de les aules. Defensem no al control polític dels centres docents. No volem que per aquesta creixent ideologització se segueixi desprestigiant l'educació de tots els valencians", ha dit.

Per la seva banda la portaveu d'educació del PP valencià, Beatriz Gascó, ha citat casos "en què es vulnera la Constitució i s'incita als petits a pensar d'una determinada manera. Si el senyor Marzà no garanteix la llibertat dels centres algú va a haver de fer-ho. No són casos aïllats sinó un degoteig constant que ha provocat que es disparin les queixes per temes educatius davant el Síndic de Greuges". En concret ha posat com a exemple la denúncia per part de les famílies de venda de butlletes d'Escola Valenciana en els centres educatius, determinades lectures o la distribució d'una agenda escolar amb el mapa dels països catalans. "Marzà no només no actua sinó que ho justifica. Estan aconseguint que es denosti i desprestigiï tot el sistema educatiu. Si Marzà no actua algú va a haver de fer alguna cosa", ha alertat.

Gascó ha explicat que "ara mateix moltes persones tenen por de denunciar per les conseqüències que pot tenir per a les famílies i els alumnes. Volem que desapareguin casos d'adoctrinament perquè s'està trepitjant a la democràcia i l'estat de dret i no estem disposats a consentir-ho. Que Compromís estigui radicalitzat és una cosa però que s'intenti normalitzar-a l'aula és molt diferent ".La diputada ha avançat que des del PP "no abaixarem la guàrdia i estarem al costat de les famílies i alumnes per impedir que el catalanisme s'assenti i es normalitzi a les aules valencianes".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
8 de maig de 2018, 19.50 h

Qui promou l'odi?
Qui vol espanyolitzar?
Doncs això.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
fidel fletxa Cerdanyola
7 de maig de 2018, 21.04 h

Els franquistes del PP i els falangistes de Ciudadanos a l'una per fracturar i dividir la societat valenciana en base a delacions i denúncies.
Són feixistes i com a tal actuen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
4 de maig de 2018, 12.21 h



El PP anirà putejant fins la seva mort.

El pitjor , es que després en venen uns altres que encara putejan mes.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
4 de maig de 2018, 10.32 h

#2 Tenim recolzament internacional, poc, però més del que vosaltres no teniu ni tindreu per molt que coaccioneu.

Ah!!!! pregunta a l'advocat anglès de Puigdemont i els jordis, ell t'ho dirà


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
4 de maig de 2018, 10.28 h

El PP i espanya en general, volen un model de borregos, de persones incultes incapaçes de poder pensar per si soles, bàsicament un model que ja havía fet l'esglèsia catòlica en el segle XIII tenir la població controlada i sotmesa a la seva voluntat, així s'asseguren que ningú els qüestioni, per això perseguexien el català, però no va poder Franco ni Primo de Rivera, menys podràn aquests fantasmes adictes als sobres i màsters imaginaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
4 de maig de 2018, 09.51 h

ESPANYA RETRÒGRADA REACCIONÀRIA COM A ESTRUCTURA CONNATURAL,, SAP QUE LA CONFEDERACIÓ CATALANA ARAGONESA SAÓN COLÒNIES, ELS PAÏSOS CATALANS CREAT PEL VALENCIÀ, BENIGNE OLIVER EL 1886, SÓN EL GRAN ENEMIC, PERÒ REITERADAMENT ELS AFIRMEN AL COMBATRE'LS, RAJOY A MALLORCA, AZNAR ZAPLANA A VALENCIÀ,, HO HAN ADVERTIT MÉS EPISODIS DE LA PERENNE GUERRA ESPANYOLA CONTRA , CATALUNYA I CONFEDERACIÓ


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
3 de maig de 2018, 20.47 h



#2 Hay que ver que pena que me das, chavalín, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos hombres que la zarandeaban moviéndose frenéticamente. Y sobre todo, aquella olor acre de esperma y menstruo, de sábanas sucias y de vómitos de borracho.

Claro que aún deb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
3 de maig de 2018, 20.18 h

El 155 és la nova manera d'actuar del franquisme criminal. Primer divideixen, estimulen la divisió amb falses "ajudes" als comités polítics "checa" per a la delació (versió russa), familiars i, després ens venen la fal·làcia d'haver d'apagar el foc de la divisió. Ara els a "tocat" als jutges, abans ja els havia tocat a molts col·lectius socials. Destrueixen o, ho intenten destruir la credibilitat per a després enfonsar-los o fer-los cedir als seus interessos. Han convertit els unif... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de maig de 2018, 19.46 h

#2 Otro patético neofranquista tabernario enfarlopao de ciudagramos


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
3 de maig de 2018, 19.42 h

SYNERA,


¿DONDE ESTAS TU Y TUS FALSOS DICTAMENES DE TRIBUNALES INTERNACIONALES?

¿DONDE ESTA EL APOYO DEL MUNDO MUNDIAL A LA REPUBLICA CATALANA?



JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


ME SORPRENDE QUE LOS NAZIS NO TENGAN UN POCO DE VERGUENZA DEL ESPECTACULO QUE EL FUIGDEMON ESTA DANDO.

SEIS MESES SIN GOBIERNO Y ESPERANDO A QUE EL LOCO EE ELIGA A DEDO A UNA MARIONETA QUE GOBIERNE EN SU LUGAR. HA INCUMPLIDO TODAS SUS PROMESAS D CAMPAÑA Y SE RESISTE A LO INEVITABLE, A CAER EN LA PAPELERA DE LA HIST... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.