directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Fiscalia de Catalunya crida als quatre vents la seva "bona relació" amb la Guàrdia Civil

A les VI Jornades de Dret Processal i Investigació Criminal de Barcelona

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció| El fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeres, ha remarcat la "bona relació" que hi ha entre la Fiscalia de Catalunya i la Guàrdia Civil durant les VI Jornades de Dret Processal i Investigació Criminal que organitza el cos a Barcelona. Sota el títol  "causes complexes" -la denominació que s'ha donat a la causa judicial contra l'independentisme-, l'acte ha servit perquè Bañeres destaqués la "relació de proximitat" que la població té amb la Guàrdia Civil i, en especial, la Fiscalia, motiu pel qual ha prestat els seus serveis i mà estesa sempre que sigui necessari. "Tots hem sentit i viscut la sensació de proximitat que es té amb la Guàrdia Civil", ha dit. 
 
Agents de la guàrdia civil
Agents de la guàrdia civil
© Bernat Vilaró

Comparteix
   


Etiquetes
Durant l'inici de les jornades, també s'ha anunciat que el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, deixarà el càrrec ben aviat, després que el passat desembre fos ascendit de general de divisió a tinent general, cosa que implica un canvi de destí, ja que amb aquesta graduació només pot exercir a Madrid.  El nomenament va ser proposat per la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal.
 
Segons un reial decret del 7 de desembre publicat al BOE l'endemà, es va promoure Gozalo de general de divisió a tinent general, el màxim escalafó dins de la Guàrdia Civil, "a proposta de la ministra de Defensa, escoltat el ministre de l'Interior i prèvia deliberació del Consell de Ministres" aquell mateix dia 7.Gozalo va arribar com a general de brigada el 2011 a la prefectura de la Guàrdia Civil de Catalunya. Des d'aleshores, la Guàrdia Civil ha portat investigacions importants com la del 'cas 3%' per suposat finançament irregular de CDC, amb escorcolls a la seu del partit, o la de Jutjat d'Instrucció 13 pels preparatius de l'1-O, amb l'escorcoll el 20 de setembre de seus de la Generalitat i impremtes, detenció d'alts càrrecs del Govern, entre altres. Gozalo va participar també en les reunions preparatòries amb els altres cossos policials pel dispositiu de l'1-O coordinat per Diego Pérez de los Cobos, dispositiu que va acabar amb polèmiques càrregues policials als votants.En breu, el Consell de Ministres decidirà en breu el càrrec concret que tindrà Gozalo, que en tot cas serà en una de les unitats centrals del cos a Madrid.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Fd'A. fletxa Calders
4 de maig de 2018, 13.08 h

Sembla mentida que no es donin vergonya de dir el que tots ja sabem però que no hauria de ser en una societat lliure i republicana. Són els mateixos gossos amb collarets diferents. Quà cony haurien de compartir la fiscalia amb la guàrdia civil en un país democràtic?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
4 de maig de 2018, 09.46 h

LES MENTIDES COM A PUNTAL DE L'ESTAT SÓN ESTAFES, UN MÉS DEL GAVADALS DE FRAUS, PER INTENTAR CREAR POR, L'OBJECTIU EL POBLE CATALÀ, CAP NOVETAT LA GUERRA ESPANYOLA (DIR-NA D'ALGUNA GUERRA CIVIL, ES MÉS QUE UN EUFEMISME, ÉS PROPAGANDA DE FORMA GOEBELLIANA, CONTRA CATALUNYA VE DE SEGLES, CAP NO UNA DE CATALUNYA CONTRA ESPANYA. . LA IGNORÀNCIA, ELS SILENCIS PER FER ESPANYA, CREADA PER DÉU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de maig de 2018, 20.44 h



#1 Hay que ver que pena que me das, chavalín, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos hombres que la zarandeaban moviéndose frenéticamente. Y sobre todo, aquella olor acre de esperma y menstruo, de sábanas sucias y de vómitos de borracho.

Claro que aún deb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de maig de 2018, 19.45 h

#1 Otro patético neofranquista tabernario enfarlopao de ciudagramos


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
3 de maig de 2018, 19.31 h

ME SORPRENDE QUE LOS NAZIS NO TENGAN UN POCO DE VERGUENZA DEL ESPECTACULO QUE EL FUIGDEMON ESTA DANDO.

SEIS MESES SIN GOBIERNO Y ESPERANDO A QUE EL LOCO EE ELIGA A DEDO A UNA MARIONETA QUE GOBIERNE EN SU LUGAR. HA INCUMPLIDO TODAS SUS PROMESAS D CAMPAÑA Y SE RESISTE A LO INEVITABLE, A CAER EN LA PAPELERA DE LA HISTORIA.


JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.