directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 03:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu ha de recórrer a la Generalitat per posar ordre a Ciutat Vella

L'alcalde de Barcelona acorda amb Montilla la creació d'una agència del Govern per a la regeneració del barri

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Amb els escàndols acumulant-se al damunt de la seva taula, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha hagut de recórrer al president de la Generalitat, José Montilla, per crear una agència del Govern amb l'objectiu de regenerar el barri de Ciutat Vella. Amb aquesta actuació Ajuntament i Generalitat volen crear un 'interlocutor únic' i obrir una 'nova etapa' que suposi crear més 'muscle institucional' en aquest districte de Barcelona. L'acció conjunta es produeix quan Ciutat Vella està de plena actualitat per la suposada trama de corrupció -en què hi hauria implicats càrrecs municipals- que actuava al barri.
josé montilla, jordi hereu, barcelona, ciutat vella
Comparteix
   


Etiquetes
Per l'alcalde, ara cal obrir una 'nova etapa' que passi per un reforç del 'muscle institucional' que visualitzi el compromís de totes les institucions, inclòs el Govern, amb aquest districte que no és un problema de Barcelona sinó que és una 'assignatura de tots', ha reconegut el president Montilla, segons ha explicat l'alcalde Hereu.

Jordi Hereu ha tret importància al fet de què aquest acord de principis amb la Generalitat arribi a les cinc setmanes de què es convoquin eleccions al Parlament. Hereu ha assegurat que la seva entrevista amb el President era una reunió institucional i el que buscava era una 'implicació' 'sostenible' amb el temps que consolidi la participació amb una 'inversió regular' en la regeneració d'aquest districte de la capital catalana. L'alcalde barceloní ha defensat que amb les actuacions institucionals s'ha d'anar més 'enllà' de les conjuntures polítiques i intentar cercar acords profunds entre institucions.

L'alcalde de Barcelona ha dit que amb la constitució d'una agència del Govern per a la Ciutat Vella s'acabaria el que passa avui per avui que suposa que un representant de 'Ajuntament hagi de parlar en diferents Departaments de la Generalitat per coordinar una determinada actuació'.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.