directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Millo diu que l'Estat analitza casos de possibles comportaments "inacceptables" d'uns 500 professors

El delegat del govern espanyol assegura que s'han iniciat expedients i es depuraran les situacions que es confirmin

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El delegat del govern espanyol, Enric Millo, ha explicat que l'alta inspecció de l'Estat està analitzant "uns 134 casos que podrien afectar uns 500 professors" per possibles comportaments "inacceptables" als centres educatius catalans. Ho ha dit en una entrevista a Ràdio 4, on ha assegurat que tots els casos "s'analitzaran i s'estudiaran" i segons el que es conclogui "poden portar a conseqüències administratives". Així, ha assegurat que el de l'institut El Palau de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) és només un dels casos analitzats però que n'hi ha més arreu de Catalunya. Tot i això, ha assegurat que el 90% dels professors té un comportament adequat però ha alertat que no es deixaran passar aquells casos en que no hagi estat així.
 
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Millo ha explicat que la reunió que aquest dimarts van mantenir els secretaris d'Estat de Seguretat i Educació amb els guàrdies civils pares d'alumnes de l'IES El Palau va ser "molt important" i que durant la mateixa se'ls va manifestar la "solidaritat i suport" del govern espanyol. "Són pares que des de l'1-O fins aquí van ser tractats de tal manera que podria suposar no tan sols un tracte poc correcte sinó que fins i tot en algun cas es podria estar davant d'un delicte d'odi", ha declarat. 
 
El delegat espanyol no ha volgut "generalitzar" perquè ha reconegut que "seria injust" però ha volgut deixar clar que hi ha "casos molt concrets amb comportaments que són absolutament inacceptables". Ha afegit que seria mentida dir que això passa en el conjunt del sistema educatiu català però ha apuntat que "també és mentida negar l'existència de casos determinats en que el comportament és del tot inadmissible". Alguns d'aquests casos estan ara a la via judicial i per això ha fet una crida a deixar treballar a la justícia. 
 
Ha apuntat però que independentment d'aquesta via, el govern espanyol n'està seguint una d'administrativa a través de la que ha demanat informes a directors, professors i a la inspecció d'ensenyament per analitzar "uns 134 casos que podrien afectar uns 500 professors". El delegat ha reconegut que es tracta d'un 0,5% del total del cos docent però ha apuntat també el fet que hi pugui haver "tolerància" en l'entorn d'aquests mestres, cosa que faria el problema "més gran en volum". 
 
Ha assegurat que s'escoltaran totes les parts i si es comprova que en algun cas el que s'ha denunciat és cert s'haurà de "depurar" perquè no haurà exercit la seva tasca educativa "correctament". Ha apuntat que, malgrat finalitzi la vigència del 155, l'Estat manté la competència de l'alta inspecció i, per tant, farà el seguiment dels expedients iniciats. 
 
Millo ha explicat també que no tots aquests casos són de famílies on els pares puguin ser policies sinó que n'hi ha de tot tipus. Ha afegit que s'ha donat algun cas en que professors "han demanat perdó a la família". "Confio en el sistema educatiu, en la immensa majoria dels professors i mestres però no puc donar l'esquena als nens i famílies que han patit situacions que no són tolerables", ha manifestat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
10 de maig de 2018, 08.37 h

El magistrat Pablo Llarena ha afegit un nou motiu per a rebutjar els recursos de tots els acusats contra el seu processament per rebel·lió, malversació i desobediència en la causa contra el referèndum de l'1-O. El fet que el Rei dirigís als espanyols el missatge del 3 d’octubre és considerat pel jutge un indicador.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
9 de maig de 2018, 20.45 h



Es el Sebastian, servicial i obedient.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
9 de maig de 2018, 18.22 h

Millo, només saps dir "bejoteces" i amb aquesta acreditació, només pots servir per fer de gos falder. Altrament ets un correveidile que tens el lloc segur per la "categoria" dels teus suplents, la Levi, l'Albiol, en Fernandes, ...quina trepa...quatre diputats al Parlament? ja em direu quant us han costat perque només sabeu fer-ho a base de soborns i després les culpes als altres. I així us convé tenir al personal, ben lluny de les escoles i la cultura que és per on aneu a atacar Catalu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
9 de maig de 2018, 17.58 h

MILLO DEMOSTRA LA CREU GAMMADA A CADA PARAULA, HAURIA DE SABER, (LA IGNORÀNCIA TAMBÉ GOVERNA ÉS UNA ARMA MÉS) per L'IMAGINARI ESPANYOL DELS ESTULTS, SI FOS DEMÒCRATA HAURIA DE DEMNAR LA DEROGACIÓ DELS "DECRETOS DE NUEVA PLANTRA" CENTENAR DE LLEIS I CÈDULES REIALS PROHIBINT EL CATALÀ FELIPE VI, DINS AQUEST ÀMBIT DE LA SAGA BORBÒNICA, EL AMB EUFEMISME VA DIR "A POR ELLOS". I MUNTAR UNA ESCENARI SEMIOLÒGIC AMB EL RETRAT DE CARLOS III, DARRERE QUE FOU EL: "LPOS MAESTROS QUE ENSEÑEN EL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Miquel Andreu fletxa Castellgalí
9 de maig de 2018, 17.40 h

I què em dius Millo, per què no estudies el comportament democràtic de 2.500.000 catalans de les urnes ? Tindries un CAS DE CONSCIÈNCIA ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
9 de maig de 2018, 17.33 h



#8


Molt de MORRO i molta IGNORÀNCIA. El POBRE bejota és senzillament un BARRUT semianalfabet.


Qualsevol altre persona, amb un mínim de VERGONYA i de DIGNITAT ja no gosaria treure el nas aquí, després de les nombroses ocasions en les que has exbibit la teva trista condició de PPobre ANALFABET CRETÍ, com demostraré a continuació.


Descontent de veure's tan demostradament analfabet, el PPobre bejota durant uns mesos va canviar de nom, passant a dir-se "LLUIS" (sense accent, a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
bejota fletxa bcn
9 de maig de 2018, 16.51 h

Otras 21 empresas se van hoy de Cataluña.
Las firmas y fondos de pensiones que se exilian proceden de Barcelona, El Prat de Llobregat, Girona, Gratallops, Igualada, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Montcada i Reixac y Sabadell.

La fuga de empresas no se detiene. Ya encadena cinco años consecutivos. En este periodo, se han marchado de tierras catalanas más de 6.500 entidades de todos los tamaños.

N.B. LE ASEGURO , MILLO, QUE LA ENSEÑANZA ESTÁ LLENA DEL MALNACIODOS Y MALPARIDES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
9 de maig de 2018, 16.27 h

Per comportament inacceptable el teu llepaculs botifler!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
9 de maig de 2018, 16.06 h

#5 Que t'ho cregis, el que surti serà igual o molt pitjor que en Puigdemont i per tant espanya no tindrà més remei que obeïr-nos.

La marioneta com tu dius, farà el que cregui convenient, el món a funcionat la majoria de vegades passant-se la llei per els ous, els catalans no obeïm a espanyols.

Recorda com es va formar la República de França, va ser obeïnt la legalitat? hahahahahahahahaaha la inferioritat mental espanyola no deixa mai de sorprendre


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
9 de maig de 2018, 15.28 h

QUERIDOS NAZIS


CINCO MESES DESPUES DE LAS ELECCIONES ESTAMOS DONDE YA TODO EL MUNDO SABIA, EN EL PLAN D, ES DECIR, BUSCAR UNA MARIONETA QUE MANTENGA LA SILLA CALIENTE PARA EL FUIGDEMON Y OBEDEZCA EN TODO LO QUE EL PAYASO DESDE RUSELAS ORDENE, QUE NO ENTRE EN EL DESPACHO NI EN LA VIVIENDA OFICIAL Y QUE CONTINUAMENTE HAGA REFEENCIA AL PRESI EN EL EXILIO, BLA, BLA, BLA.

AH, PERO ESO SI, LA MARIONETA NO SERA TAN ESTUPIDA PARA SALIRSE DE LA LEGALIDAD, YA HA VISTO LO QUE PASA, Y DIRA Y DIRA BLA BL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.