directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La violència de l'Estat de l'1-O arriba al Dalai Lama

Segueix internacionalitzant-se el conflicte entre Catalunya i Espanya

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció| Segueix internacionalitzant-se el conflicte entre Catalunya i Espanya. Avui mateix, l'eurodiputat Ramon Tremosa (PDeCat) s'ha reunit amb el Dalai Lama a l'Índia i li ha fet arribar quina és la situació de repressió que es viu al país. 
Ramon Tremosa entrega al Dalai Lama el llibre de Jordi Borràs, 'Dies que duraran anys'
Ramon Tremosa entrega al Dalai Lama el llibre de Jordi Borràs, 'Dies que duraran anys'

Comparteix
   


Etiquetes
Tremosa -que s'ha vist durant una hora amb l'autoritat suprema del Tibet i líder del budisme tibetà juntament amb dos europarlamentaris més- ho ha anunciat via Twitter.  Tremosa és a l'Índia en un viatge de l'Intergrup d'Amistat amb el Tibet del Parlament Europeu, on també s'ha entrevistat amb el primer ministre del govern tibetà a l'exili, el president del parlament i diversos diputats. 

També via xarxes socials ha explicat que ha regalat al Dalai Lama dos llibres: la traducció a l'anglès de 'L'Europa que han fet fracassar', que ell mateix va escriure amb Aleix Sarri i 'Dies que duraran anys, de Jordi Borràs. Amb aquest darrer llibre, el dirigent tibetà podrà conèixer els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre i el que ha significat la virulenta repressió de l'Estat contra ciutadans i dirigents independentistes. 

L'eurodiputat del PDeCAT ha assegurat que el Dalai Lama s'ha mostrat "molt sensible" a la situació de Catalunya. "Hem mantingut una conversa de política internacional durant una hora llarga, sobre Europa, els recents esdeveniments als Estats Units, el cas de l'Iran...i hem parlat també de la situació del Tibet i Catalunya", ha explicat Tremosa. Segons ha dit, li ha explicat que "l'autonomia ha estat suspesa" i que hi ha "un govern a l'exili" i polítics a la presó, i el Dalai Lama ja "n'estava al cas". 
 
Tremosa ha assegurat que el líder tibetà "admira els valors europeus de democràcia, llibertat i drets humans", i també "com Europa ha sabut construir dècades de pau i llibertat" a través de la cooperació. Segons l'eurodiputat, el líder budista "ha escoltat llargament" durant la seva conversa sobre Catalunya. Tremosa ha recordat que el Dalai Lama espera "des de fa 10 anys" una resposta de la Xina a la seva proposta per una major autonomia, i que Pequín "ni tan sols ha respost". En aquest sentit, ha dit que fins i tot amb el Dalai Lama renunciant a la independència, el diàleg amb la Xina ha estat impossible, una situació on creu que es poden veure paral·lelismes amb Catalunya. "En la lluita pels drets humans i la democràcia, els pobles del Tibet i Catalunya estan units", ha indicat Tremosa.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
9 de maig de 2018, 17.29 h



#1


Tan ESTÚPID ets, PPobre bejota que creus que ets tu qui atorgfa el dret a queixar-se a pobles sencers com el català? Tan SUBNORMAL ets?

Molt de MORRO i molta IGNORÀNCIA. El POBRE bejota és senzillament un BARRUT semianalfabet.


Qualsevol altre persona, amb un mínim de VERGONYA i de DIGNITAT ja no gosaria treure el nas aquí, després de les nombroses ocasions en les que has exbibit la teva trista condició de PPobre ANALFABET CRETÍ, com demostraré a continuació.


Desconte... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
9 de maig de 2018, 17.02 h

#1
bejota > bcn


BEJOTORRAAAAAAAA !!! ESTAS SORDA !!!
PORQUE NO ME RESPONDES !!!


ADONDE SE HA FUGADO LA SEAT ???

A MARTORELL DE ARRIBA ???

O A MARTORELL DE ABAJO ???




JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS










Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
9 de maig de 2018, 16.55 h

Otras 21 empresas se van hoy de Cataluña.
Las firmas y fondos de pensiones que se exilian proceden de Barcelona, El Prat de Llobregat, Girona, Gratallops, Igualada, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Montcada i Reixac y Sabadell.

La fuga de empresas no se detiene. Ya encadena cinco años consecutivos. En este periodo, se han marchado de tierras catalanas más de 6.500 entidades de todos los tamaños.

N.B. EL DALAI LAMA SÍ QUE TÉ EL DRET A QUEIXAR-SE I NO PAS CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.