directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Herrera s'acomiada del Congrés després de sis anys per dedicar-se de ple a la campanya

Serà rellevat per Núria Buenaventura, número dos de la llista d'ICV per Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat i portaveu d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) al Congrés, Joan Herrera, s'acomiada aquest dimecres del Congrés dels Diputats amb una pregunta dirigida a l'executiu espanyol per conèixer 'l'orientació política que busca el Govern espanyol amb la seva remodelació'. Herrera ha estat diputat en els últims 6 anys i ara inicia una nova etapa en la seva carrera política a Catalunya com a candidat a les eleccions al Parlament del pròxim 28 de novembre. Herrera serà rellevat dijous per Núria Buenaventura, número dos de la llista d'ICV per Barcelona en les darreres eleccions generals
joan herrera
Comparteix
   


Etiquetes
Segons un comunicat del partit, Herrera ha situat durant la seva etapa al Congrés com a temes de debat les qüestions mediambientals i la fiscalitat progressiva per fer que aquells que tenen més paguin i aportin més en el manteniment de l'Estat del benestar. Herrera ha traslladat al Congrés la reivindicació d'usuaris afectats pel mal funcionament de les Rodalies Renfe i els ferrocarrils convencionals a Catalunya davant l'obsessió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de posar en primer lloc l'arribada de l'alta velocitat com una de les prioritats.

En aquests sis anys al Congrés Herrera ha estat premiat pels periodistes que segueixen l'activitat parlamentària (Associació de Periodistes Parlamentaris) en tres ocasions: Diputat Revelació, Millor Relació amb la Premsa i diputat més actiu.

Herrera serà rellevat dijous per Núria Buenaventura, número dos de la llista d'ICV per Barcelona en les darreres eleccions generals i actualment directora general de Medi Natural del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i exalcaldessa de la localitat de Rubí.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.